You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
6
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 857 posts) posted 12 years ago (101224h)
Witam.

Chciałbym stworzyć swojego pierwszego Rookstayer'a i nie wiedziałem, na jakim świecie spotkam najwięcej innych Rookstayer'ów (najlepiej Polaków), więc postanowiłem utworzyć postać na Antice.

Czy gracie na tym serwerze, a może poleciacie mi jakiś inny świat? Moglibyśmy zagrać razem. Jeśli chcecie, to możecie pisać swoje imiona w grze.

Mój nick na Antice - Super Rookstar.

Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Do you like the post?

Wisiludek

Wisiludek (User) (1 threads, 115 posts) posted 12 years ago (101223h)
Szczerze odradzam server Antica, jest tam dużo botów.

Mogę polecić Elysię, botów praktycznie tutaj nie ma, a niedawno miała miejsce reaktywacja gildii Rookgaard Circle, którą w głównej mierze zasilają polacy. Chyba najbardziej aktywny server pod względem ilości graczy w tej chwili. Myślę, że jeśli spróbujesz się u nas zadomowić nie będzie problemu i dam ci invite do gildii.
Do you like the post?

Aurox

Aurox (User) (15 threads, 766 posts) posted 12 years ago (101213h)
Mogę cię przyjąć na Saphirze. Gra tam 4 aktywnych rookstayerów i kilka osób, które wbijają sporadycznie. Nie ma problemów z dogadaniem się, kto, gdzie expi.
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 857 posts) posted 12 years ago (101178h)
Podjąłem decyzję. Będę grał na Elysi ze względu na większą ilość Rookstayer'ów.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1499 posts) posted 12 years ago (101178h)
Powodzenia :) Elysia widzę się zapełnia, ale to dobrze - tylko nie bocić mi tam, bo to jest na razie bardzo piękny serw i grupa chłopaków ;)
Do you like the post?

Zoxks

Zoxks (User) (14 threads, 288 posts) posted 12 years ago (101014h)
Zapraszam na Xantere.
kogokolwiek ;(
Do you like the post?

Tomuś From Żory

Tomuś From Żory (User) (0 threads, 1 posts) posted 12 years ago (100801h)
Hiberna puki co nie udało mi się z nikim pogadać ;]
Do you like the post?
Showing 1 to 7 of 7 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.