Ktoś zrobił o nim temat na rookie i wstawił jego kolekcje, ale niestety nie mogę znaleźć. W internecie znalazłem tylko 1 filmik z jakąś częścią kolekcji.Bonok wrote: Lol a macie jakies jego skriny ? I skad on jest ?? BR ? XD

To moj film. Wrzuce na yt pozostaleKosmos wrote:Ktoś zrobił o nim temat na rookie i wstawił jego kolekcje, ale niestety nie mogę znaleźć. W internecie znalazłem tylko 1 filmik z jakąś częścią kolekcji.Bonok wrote: Lol a macie jakies jego skriny ? I skad on jest ?? BR ? XD
https://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Schizo+BrorAdiQ wrote:Bo chętnie bym ogarnął więcej niż 24.Freszol wrote:Powiedz mi jakie to ma znaczenie?AdiQ wrote: To jaki jest rekord aczikow na rooku (nie 24) tylko z tymi zmainowanymi.
Tera max jest 24 i tyle. Póki co Mastema nie zrobił jeszcze pływania więc mamy dwóch top1 (Mastema i Joanagirl).

Lee & Mokry największy pod względem poziomu doświadczenia strapowany level (Szwe Guard - 138 lvl)Kyron wrote: Crisne - najszybsza setka na Rookgaardzie (normalny serwer i exp)
Aron - największa liczba strapowanych botterów
Aron - największy pod względem poziomu doświadczenia strapowany level (Szwe Guard (?) - 121)
Cezet - najgorsze waypointy w historii Wyspy Nowicjuszy