You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
17
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 12 years ago (105578h)
Temat do dyskusji o naszych ulubionych Rookstayerach.
Kto jest waszym Idolem?
albo może kto wg Was zasługuje na miano najlepszego Rookera?
Lub po prosto kogo najbardziej lubicie z naszej Rookowej rodziny ?

polecam pisać również powód decyzji ^^

to ja zacznę :D
Idolem moim jest MasterWizard , ze względu na zapał do gry i niezwykle sympatyczną osobowość.
Miano najlepszego Rookera wg mnie powinien otrzymać Aron, pamiętajmy gra to nie tylko expienie, a Aron zdziałał bardzo dużo dla naszej wyspy.
Ulubieńca ni będę wybierać gdyż jest nim każdy uczciwy gracz... :D
Do you like the post?

MDN'

MDN' (User) (28 threads, 440 posts) posted 12 years ago (105554h)
Moim ulubieńcem jest Macabras, miły, szanujący innych i skoncentrowany na swoim celu gracz.
Do you like the post?

Aurox

Aurox (User) (15 threads, 766 posts) posted 12 years ago (104904h)
Moim idolem jest właśnie Lee, bo zawsze, kiedy odechciewa mi się grać, patrzę na jego ssy i nabieram motywacji do gry.
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 12 years ago (104883h)
Nie mam idola, ale respektuje innych graczy za ich pracę włożoną w tą gre.

M.in

Sunrise za pierwszą setke.
Rd'B za jego powergaming.
Aron za skuteczną walke z botami.
Master Slayer za jednoczenie Rookgaardu.
Kyron za świetne przekazanie wiedzy o Rooku na światło dzienne.
Do you like the post?

Rozczochrany

Rozczochrany (User) (6 threads, 78 posts) posted 12 years ago (104880h)
Moim idolem jest Jesus który nie posiada Rookstayera :x

Hmm... A tak serio to chyba Victor xD Nie wiem sam juz czemu ;P
Do you like the post?

Kosmos

Kosmos (User) (4 threads, 253 posts) posted 12 years ago (104879h)
Nie mam idolów w grze, gdyż traktuje tibie jak chwilkę relaksu, ale za to podziwiam jednego rookstaayera, który ma nick Lord Lee Ninja.
Gra na tym samym świecie mniej więcej tyle co ja a ma tylko 62 poziom co może oznaczać tylko 1 a mianowicie nie zależy mu na poziomie (z resztą tak samo jak mi).
Dzięki niemu na naszym świecie ilość botów jest znikoma. Wiadomo, że zdarzają się desperaci, których zaraz lee namierza i wiadomo co ;)
Do wszystkich zagada i dzięki temu jesteśmy tak jak jedna wielka rodzina.
Dba o wszystkich, którzy są fer. Można to wywnioskować po tym jak sprzedaje kolekcje tylko po to, aby ktoś zrobił sobie addon. Pomaga nowym graczom (właściwie to prawie wszyscy rookstaayerzy pomagają).
Lee łączy ludzi nie tylko w grze, ale także w życiu prywatnym.
Zawsze zadba o jakieś spotkanie, gdzie miło można pogawędzić i powspominać stare dobre czasy ;)
Nadmienię także o tym, że gra ręcznie co jest oczywiste, gdyż u nas nikt nie używa programów ;)
Mógłbym tak pisać bez końca, ale tyle argumentów wystarczy.
Jak to się kiedyś mówiło: "Szacun" ;)
Do you like the post?

ModeRook

ModeRook (User) (9 threads, 206 posts) posted 12 years ago (104878h)
Ja akurat nie jestem wstanie stwierdzic kto jest moim "Ulubionym Rookstayer'em " , lecz moja uwage przykul Jeden osobnik Redaktor tej strony , a wiec chodzi mi o Lord Lee Wiktor Ninja :D , mimo wielu przeciwskazan i problemom ktore byly na poczatku mojej przygody na Fiderze , dogadalismy sie i mozna powiedziec ze to wlasnie On wzial mnie pod swoje skrzydla :). Ostatnio mialem nawet okazje pogadac z nim oraz z Lobisem wypic "pare" piwek :). Mam nadzieje ze w wakacje tez sie zobaczymy , moze w bardziej licznym gronie :)

Druga osoba ktora mi sie "spodobala" jest Masterwizard. Po zalogowaniu sie na Jego serwer , napisalem do niego , pierwsza mysl jaka mialem to byla taka ze poprostu mi nie odpisze z tego powodu ze ma wysoki poziom a ja mialem zaledwie 1 :).
Po chwili rozmowy z w/w osoba, stwierdzilem ze jest to bardzo sympatyczna i przyjazna osoba :).
Do you like the post?

Aurox

Aurox (User) (15 threads, 766 posts) posted 12 years ago (104878h)
Kacea wrote: Ja akurat nie jestem wstanie stwierdzic kto jest moim "Ulubionym Rookstayer'em " , lecz moja uwage przykul Jeden osobnik Redaktor tej strony , a wiec chodzi mi o Lord Lee Wiktor Ninja :D , mimo wielu przeciwskazan i problemom ktore byly na poczatku mojej przygody na Fiderze , dogadalismy sie i mozna powiedziec ze to wlasnie On wzial mnie pod swoje skrzydla :). Ostatnio mialem nawet okazje pogadac z nim oraz z Lobisem wypic "pare" piwek :). Mam nadzieje ze w wakacje tez sie zobaczymy , moze w bardziej licznym gronie :)

Druga osoba ktora mi sie "spodobala" jest Masterwizard. Po zalogowaniu sie na Jego serwer , napisalem do niego , pierwsza mysl jaka mialem to byla taka ze poprostu mi nie odpisze z tego powodu ze ma wysoki poziom a ja mialem zaledwie 1 :).
Po chwili rozmowy z w/w osoba, stwierdzilem ze jest to bardzo sympatyczna i przyjazna osoba :).

Co paliliście?? ;d

Ja jestem za zlotem userów rookie^^
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 12 years ago (104878h)
No to wstawiaj propozycje Eventu w odpowiednim dziale :D
Do you like the post?

ModeRook

ModeRook (User) (9 threads, 206 posts) posted 12 years ago (104878h)
Nic nie palilismy ^^' . Z checia wpadne na jakis Event :) jestem jak najbardziej Za ! :)
Do you like the post?

Dakier Miszcz

Dakier Miszcz (User) (0 threads, 39 posts) posted 12 years ago (104743h)
Moim ulubieńcem jest Macabras, miły, szanujący innych i skoncentrowany na swoim celu gracz.

Od siebie dodam, że był to warunek otrzymania rangi zasłużonego.
Do you like the post?

vecarius

vecarius (User) (4 threads, 59 posts) posted 12 years ago (104732h)
Moimi ulubionymi rookerami są Daker i MDN. Daker, ponieważ nawet podczas tak trudnej sprawy, jaką jest powodz nie tracił ducha i łowił ryby z balkonu.

MDN, ponieważ jest moim opiekunem i tibijskim mentorem.
Do you like the post?

AdiQ

AdiQ (User) (19 threads, 250 posts) posted 12 years ago (103698h)
Mój to Vanessaof furora - 100lvl w 100% facc :]
Do you like the post?

Solekis

Solekis (User) (1 threads, 91 posts) posted 12 years ago (102617h)
moim ulubieńcem Rookguardian de'Bove ponieważ jeden z nielicznych bloczył Behemota
Do you like the post?

Diilerek Slayer

Diilerek Slayer (User) (0 threads, 3 posts) posted 12 years ago (102552h)
Insahoris - Da Sie Z nim Pogadac ;d Widac Ze Sie stara wbijac te lvle i mie motywuje do expienia !
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 18 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.