You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
1
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 12 years ago (103703h)
Ostatnio w Tawernie pojawił się temat, z którego treści wynikało, że CipSoft rzekomo planuje usunąć Rookgaard, a gracze zostaną przetransportowani na Mainland. Kyronowi już co prawda śmierdziało fejkiem, bo autor wiadomości się nie zgadzał. Oczywiście ja również wyczuwałem ściemę, ale wolałem zweryfikować informację.

Założyłem temat na oficjalnym forum gry (link). Niestety wypowiedzieli się w nim tylko gracze, dlatego postanowiłem napisać e-maila w tej sprawie. Na odpowiedź czekał trzy dni, ale w końcu nadeszła i postanowiłem ją wam zaprezentować.
Thank you for your request.

Any news regarding such decisions will only be published in the news
section well in advance. If no such news has been posted, then it is
currently not planned. At present that is only speculation.

Kind regards,
Isolan
Tibia Customer Support
Wolne tłumaczenie:

Dziękujemy za zapytanie.

Wszelkie wiadomości dotyczące tych decyzji zostaną opublikowane tylko w sekcji "News" z dużym wyprzedzeniem.
Jeśli takie wiadomości nie zostały wysłane, to znaczy, że nie są aktualnie planowane. Obecnie są to tylko spekulacje.

Z poważaniem,
Isolan
Tibia Customer Support

Na wszelki wypadek zrobiłem również screenshota, gdyby ktoś miał problem z uwierzeniem:
https://i.imgur.com/OrknKGG.png

Możecie spać spokojnie.
Do you like the post?

Beridok

Beridok (User) (10 threads, 176 posts) posted 12 years ago (103701h)
Idioci z nich, nigdy nie potrafią dobrze odpisać tylko ogólnikowo - bo pewnie sami pojęcia nie mają.
Do you like the post?
Showing 1 to 2 of 2 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.