MDN' (User) (28 threads, 440 posts) posted 11 years ago (98405h) Tak w ogóle to co tu robią Lee, ABAROS i Beridok? Przecież wnioskowali o perma i nagle całej trójce zachciało się odwiedzać forum? Przecież póki co nie zmieniło się nic na forum, poza zmianą koloru Advantage. Akurat w przypadku Kyrona jest to zrozumiałe, że z tego właśnie powodu powrócił. Jego pupil, który zrobił niewiele więcej niż ja, miejąc przez ponad pół roku ukrytego admina, weźmie się z nim teraz do roboty.
Ponadto śmieszy mnie to gadanie jakim to byłem beznadziejnym adminem, podczas gdy deklarowałem, że nie jestem tu od wprowadzania wielkich zmian, bo krótko mówiąc, nie znam się tak dobrze jak Advantage, który z kolei z początku prawie wcale nie pomagał. Największe propsy oczywiście za samo przywrócenie strony i spore chęci.
Tak więc bawcie się dobrze, nie jestem na tyle żałosny, aby prosić o perma czy trollować na forum, gdy się nie układa, natomiast póki co moja aktywność tutaj z pewnością zmaleje. Pragnę jeszcze podziękować redaktorom, którzy mimo niemalże zerowej frekwencji na forum, nie stracili zapału do tworzenia gazetek, czy artykułów. Pozdro 700.