You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
18
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

miqez

miqez (User) (1 threads, 10 posts) posted 11 years ago (98019h)
Cześć! Widzę, że nikt nie robi tematów ze świata Candia, więc może ja zacznę. :) Nie wiem co się stało z tematami które były wcześniej(szukałem tego forum, ale było niedostępne). Postanowiłem wrzucić kilka zdjęć z awansami i nie tylko. Awanse będą co 10 lvli, później co 5 :)
Taki mały awansik na początek 20 lvl
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (98019h)
Musisz wstawić 3 zdj na początek by założyć album :( I przycinaj zdjęcia tak, by było widać tylko ekran gry (bez ekwipunku i szarych pasków)
Ale zapowiada się dobrze, leć do przodu :)
Do you like the post?

Thugnificense

Thugnificense (User) (0 threads, 57 posts) posted 11 years ago (98016h)
Miałem zakładać temat z candii, zdjęć pełno mam, ale odwidziało mi się. Życzę powodzenia w wbijaniu kolejnych poziomów. :)
Do you like the post?

miqez

miqez (User) (1 threads, 10 posts) posted 11 years ago (98014h)
Dorzucam kolejne tym razem mały trap ;)
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 11 years ago (98001h)
rookerzy powinni pomagać nowym, a nie im przeszkadzać i tym bardziej trapować. wielki minus.
Do you like the post?

miqez

miqez (User) (1 threads, 10 posts) posted 11 years ago (97994h)
Tak, ale chyba wyrwałeś coś z kontekstu, albo źle zrozumiałeś :) Rozumiem, że Rookstayer powinien pomagać, ale gdy ktoś Cie obraża, spamuje itd. to można sobie urządzić zabawę. : )
Do you like the post?

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 11 years ago (97994h)
To się go mutuje ;x Dlatego Cipsoft nie chce nic dla nas robić :< No ale graj sobie w spokoju na tej Candii, powodzenia.

Gardor ;)
Do you like the post?

miqez

miqez (User) (1 threads, 10 posts) posted 11 years ago (97993h)
Oj tam ;P Oprócz expienia, zbierania itemów addonowych trzeba znaleźć czas na jakąś zabawę. Po tych updatach dość, że mu nic nie spadło, a exp który stracił odrobił pewnie w minutę. Przynajmniej ma nauczkę ;)
Strasznie denerwuje mnie to, że Cipsoft walczy z botami pomagając im (f**k logic). Najpierw nie wolno lurować, potem usunięcie Orca Spearmana koło Wasp Tower, dodatkowo zablokowane spawny z misji Rookie Guard.

p.s Chciałbym, jeżeli to czyta może Reed Rook z Candii aby do mnie napisał. Jeśli ktoś go zna proszę o kontakt :P Najlepsze chwile spędzone na rooku to właśnie z nim ;P
Do you like the post?

Maros

Maros (Moderator) (10 threads, 126 posts) posted 11 years ago (97992h)
sam nie trapuje, ale mimo tego to dla mnie nic zlego w takich przypadkach. i tak siedzimy na tym rookgaardzie, pomagamy nowym, czesto blokujemy albo wybijamy jakies spoty zeby ludzie mogli zrobic questa, a w zamian otrzymujemy obelgi ze jestesmy uposledzeni bo gramy na rooku. + czesto moze sie nudzic na wyspie z wiadomych powodow, wiec jak ktos zasluzy to maly trap nie zaszkodzi
Do you like the post?

miqez

miqez (User) (1 threads, 10 posts) posted 11 years ago (97992h)
Dzięki za małe wyjaśnienie! :D
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 11 years ago (97972h)
Kolega to się z regulaminem zapoznał?
1. Zakładając nowy album, należy zamieścić krótkie wprowadzenie i co najmniej 3 zdjęcia.
Tak ogółem to fajnie, ale mało zdjęć wrzucasz. ;/
Do you like the post?

miqez

miqez (User) (1 threads, 10 posts) posted 11 years ago (97968h)
Przepraszam was bardzo. Zapoznałem się z regulaminem, ale nie miałem na początek tylu zdjęć. Powinno się dać czas np. 3 dni na wrzucenie. A co do zdjęć, to mam jedno. Nie wstawiam często, bo nie ma za bardzo co :P
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 11 years ago (97968h)
nie gniewam się, ale to tak samo jakbyś mógł poczekać te 3 dni, porobić trochę zdjęć i założyć temat. regulamin to regulamin.

@topic

fajne buty
Do you like the post?

miqez

miqez (User) (1 threads, 10 posts) posted 11 years ago (97968h)
Rozumiem. Nie pomyślałem wcześniej :P

@topic Nosze taki strój już kilka lat różowo-niebieski ; )
Do you like the post?

Maros

Maros (Moderator) (10 threads, 126 posts) posted 11 years ago (97965h)
ile osob poza Toba gra na Candii? :p
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 19 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.