You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
8
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1501 posts) posted 12 years ago (107405h)
Prosto z mostu:
Gra na rooku samemu albo w zaboconym społeczeństwie wszystkim grającym fair się przejadła.

ALE sądzę, że jeżeli udałoby się nam zrobić nowe społeczeństwo na tej wyspie, gdzieś na jakimś serwie gdzie NIKT nie ma h lvla z nas, gdzie każdy zaczynałby od nowa, gdzie moglibyśmy zrobić własny mały ranking wszystkiego - od expa przez skille po achievy i kolekcję to sądzę, że odżyłaby miłość do tej małej wysepki.

Moim pomysłem byłoby, by każdy założył nowe konto i grał na FACC by był liczony w rankingu, tak żeby każdy miał w miarę równe szanse. Każdy mógłby przedstawić dowody na botowanie danej osoby i byłaby wyrzucana przez sąd w temacie, np. po dostarczeniu filmiku albo screena z rozmowy gdzie osoba expi, nie odpisuje albo np blokuje się ją na respie a po odblokowaniu się rusza (itp).

Proszę was o opinie - Czy ktokolwiek byłby zainteresowany? Stworzyć społeczność od nowa, na pustym serwerze, gdzie będziemy mogli się nawzajem wspierać i grać razem.
Do you like the post?

Vryysas

Vryysas (User) (3 threads, 113 posts) posted 12 years ago (107405h)
Nie byłbym zainteresowany. Powód? Brak motywacji do gry.
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 12 years ago (107405h)
Nie bylbym zainteresowany, nie przejadla mi sie grac, nie gram na zaboconym serwie, zazwyczaj mam z kim grac.
LA troche mnie dziwia Twoje stwierdzenia (kazdy / wszyscy/nikt).
Znajdz Swoj sposob na gre tak by Ci sprawiala przyjemnosc, ale nie namawiaj na sile innych na zmiane ich stylu gry bo przestana gracz
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1501 posts) posted 12 years ago (107405h)
Nie nie nie, nie zmuszam innych by grali ze mną. Po prostu staram się stworzyć społeczność z wszystkimi, bo chciałbym grać z tobą Lee, ale też np. z Abarosem i z kyronem, z nemim, imrixem i całą ekipą z Elysii, a wszyscy jesteśmy porozrzucani po różnych serwach.
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 12 years ago (107405h)
a może to przez te twoje rankingi i cele ci się tak przejadła ta gra?
graj dla przyjemności, nie dla osiągnięć. nie musisz być we wszystkim najlepszy, daleko ci to tego przede wszystkim.
również nie jestem zainteresowany, na mojej Berylii czuje sie bardzo dobrze.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Eh, może macie trochę racji :( ale dla mnie gra zawsze była chęcią do bycia najlepszym... No cóż, zobaczymy :)
Do you like the post?

Trecy

Trecy (User) (0 threads, 23 posts) posted 12 years ago (107404h)
ja też mogę?
Do you like the post?

Makeveli

Makeveli (User) (2 threads, 32 posts) posted 12 years ago (107402h)
LA wbijaj na Lunare 53lvl wysoki nie jest na poczatek moge pomoc + przez jakis czas zaczynam expic nowym depo charem ;]
Do you like the post?

Solekis

Solekis (User) (1 threads, 91 posts) posted 12 years ago (107283h)
LA ja moge grac od zera ale powiedz na jakim servie XD pw
Do you like the post?
Showing 1 to 9 of 9 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.