You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
7
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (97561h)
Jak zapewne wiecie jeżeli założycie nowe konto na tibia.com i zagracie przez flash client to zaczynacie w zupełnie innym tutorialu.
Nowy Tutorial daje odczucie filmu - nie można zrobić prawie nic.

Nie mam za bardzo czasu w tym momencie, ale chciałbym dowiedzieć sie wszystkiego o tym małym fragmencie Rookgaardu.

Szukam osób, które:
1. Zrobią screenshoty każdego miejsca gdzie można sie dostać w tym nowym tutorialu. Od startu do wyjścia do jaskini krak demona. Wstawcie je w tym temacie.
2. Fragment ubijania potwora: policzcie, ile ma hp, ile daje expa, i jakie DOKŁADNIE hity mu zadajecie, w kolejności. Lootu chyba nie ma, ale jak jest to tez napiszcie.
3. Pełna lista itemów które można tam mieć.
4. Lista rzeczy, które można tam zrobić, które nie są kontynuowaniem linii fabularnej (otwieranie okien chatu, rozmowa, wyrzucanie/podnoszenie itemow, cokolwiek innego co wymyslicie)
5. Da sie zobaczyć innych graczy? Da sie handlować?
6. Co sie stanie jak zrobimy logout? Szczególnie chwile PO zabiciu potwora.
7. Da sie zrobić skip tutorial?

Ogólnie jak widzicie szukam ludzi, którzy pomogą mi przeszukać ten mały skrawek terenu wzdłuż i wszerz.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (97560h)
Co już wiemy
Wounded Cave Draptor
HP: 10
Experience: 150
Loot: 3gp (always)

Abilities:
Melee (1-5 physical)
Energy Wave (27 energy)
Fire Field (20 on step)

Walka zawsze przebiega dokładnie tak samo:
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Screenshoty
------------------------------------------------------------------------------------------------
Inne Informacje
1. Jeżeli wyjdziesz z gry po walce z potworem to przy następnym zalogowaniu będziesz przechodził cały tutorial od początku. Exp jest wyzerowany, tak samo jak wszystko co masz w torbach. Poza tym twoja postać na tibia.com ma coś takiego:
co jest dosyć śmieszne ;)
Do you like the post?

anonymous

anonymous (User) (1 threads, 42 posts) posted 11 years ago (97559h)
Nic nie da się ruszyć myślę że jest to szybki ale bardziej ubogi nie dostajemy łopaty a ten "świat" wcale nie nawiązuje aż do takiej tibi jak na początku ją spotkamy po opuszczeniu tutorialu następna postać na koncie przechodzi już po staremu więc jeden + to może mniej osób początkujących na tutorialu(starym)
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (97559h)
Niemniej chciałbym dowiedzieć się więcej, może jest więcej takich ciekawych rzeczy jak np. last login.
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (97548h)
Co oni robia z ta gra? Niedlugo do 100lvla bd tutorial a w nagrode free pacc.
Do you like the post?

Martin

Martin (User) (1 threads, 27 posts) posted 11 years ago (97542h)
Założyłem dziś postać i zacząłem w tym samym miejscu co zawsze.
Do you like the post?

demrumrus

demrumrus (User) (0 threads, 1 posts) posted 11 years ago (97537h)
Ja także.

Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (97536h)
Bo to tylko na nowym acc pierwsza postać, czy coś.
Do you like the post?
Showing 1 to 8 of 8 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.