You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
6
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (97279h)
Czy byłby ktoś zainteresowany rozpoczęciem nowej postaci ze mną na serwerze 27 w Shakes and Fidget (pl)?
Gra jest prosta i przyjemna, naprawdę wciąga. Wybieramy spośród 3 klas postaci:

Mag - Duże obrażenia, mało życia i pancerza. Dodatkowo, jego ataków nie można uniknąć ani zablokować. Zwykle najlepszy do PvP. Jego ataki przebijają pancerz.

Łowca - Średnie obrażenia, średnie wszystko. Może unikać ataków, a szansa na unik dochodzi do 50%. Najlepszy do solowania lochów, ale mag na arenie raczej go pokona.

Wojownik - Małe obrażenia, duże życie i pancerz. Jako, że 50% redukcji od pancerza ogromnie zwiększa jego życie jest bardzo dobry w robieniu lochów i nieoceniony w lochach gildiowych. Daje radę na PvP.

Ogólnie każda klasa jest zbalansowana, więc polecam zagrać tym, co nam się podoba.

Codziennie możemy zrobić 100 minut zadań, które trwają 5/10/15/20 min każde, co zmienia się razem z wierzchowcem. Kupując najlepszego - gryfosmoka - dostajemy 50% redukcji czasu, więc quest który trwałby 10 minut trwa dla nas 5 - dzięki temu jesteśmy stanie zrobić 2x więcej questów.

Jeżeli zbierze się wystarczająca liczba ludzi to założymy gildię i będzie można robić gildiowe lochy i raidy na inne gildie.

Naprawdę polecam - serwer 27 pl

Pisać w komentarzach czy są chętni :)

A - jak zaczniecie, potwierdzcie email i kupcie od razu smokogryfa - to się opłaca jak nie wiem.
Do you like the post?

Advantage

Advantage (User) (14 threads, 345 posts) posted 11 years ago (97278h)
Miałem na S&F swego czasu kilkanaście kont, które były w topce ale w końcu znudziło mi się.

@down
ofc, że tak
Do you like the post?

Vryysas

Vryysas (User) (3 threads, 113 posts) posted 11 years ago (97268h)
Czy da się oszukiwać w tej grze online? Czy stworzono jakieś nieoficjalne software do tej gry?
Do you like the post?

Thugnificense

Thugnificense (User) (0 threads, 57 posts) posted 11 years ago (97262h)
Aktualnie mam 174lvl na s25 i tak nudno jest na tym lvlu, że może zacznę od nowa grę na s27. O ile nie naprawili tego to znam łatwy sposób na grzybki, za którego raczej nie można dostać bana (ja przez kilka miesięcy to robiłem i nic + nigdzie nie znalazłem informacji, że za takie coś jest ban)
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (97261h)
Thugnificense wrote: Aktualnie mam 174lvl na s25 i tak nudno jest na tym lvlu, że może zacznę od nowa grę na s27. O ile nie naprawili tego to znam łatwy sposób na grzybki, za którego raczej nie można dostać bana (ja przez kilka miesięcy to robiłem i nic + nigdzie nie znalazłem informacji, że za takie coś jest ban)
A powiedziałbyś? :D
Do you like the post?

Trathos

Trathos (User) (2 threads, 475 posts) posted 11 years ago (97256h)
@Thugnificense

Pochwal się, grałem w Shakesa na s26, najczęściej grzybki wypadają u Łowcy u Woja często można natrafić na EQ a Magiem gra się najnudniej :D Obecnie gram w Soccer Stara w 2 lidze :D
Do you like the post?

Aurox

Aurox (User) (15 threads, 766 posts) posted 11 years ago (97189h)
Ja bym chętnie zagrał od nowa w soccer stara, może zbierzemy ekipe?
Thathos, jaki serw?
Do you like the post?
Showing 1 to 7 of 7 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.