You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
9
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 12 years ago (103731h)
Temat zakładam z myślą o nowych graczach, niekoniecznie rookstayerach.

Jak zdobywacie złoto na początku gry? Ja zawsze na początku idę do zagrody i zabijam kilka owiec. Później za zarobione w ten sposób pieniądze kupuję kosę i piekę chleb. Zarobione pieniądze zawsze starczają na podstawowe wyposażenie. Jakie Wy macie sposoby? Piszcie!

Gardor ;)
Do you like the post?

Cadittfrio

Cadittfrio (User) (2 threads, 19 posts) posted 12 years ago (103731h)
Ja na tutorialu zabijam kroliczki i sarenki, zdobywam w ten sposob miesko i sprzedaje u npc, tez zawsze wystarcza na poczatek :).
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 12 years ago (103730h)
To samo co wyżej, na początku najlepszy sposób. A czasem robię wypad na Mino Hell i na full spidzie zabieram co się da by sprzedać w mieście. :D
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1500 posts) posted 12 years ago (103730h)
Wrzucilbym do działu newbies ;)

Idę w kierunku MH, zwykle ktoś tam coś ubil i szukam rzeczy. Jeżeli jest otwarty pokój misia to biorę speary i bije mino zablokowany skrzynkami.
Do you like the post?

Trathos

Trathos (User) (2 threads, 475 posts) posted 12 years ago (103730h)
Szybko przechodzę Tutoriala, lecę do orc hell po small axe potem szybko do bear roomu i full EQ mam,+ parę itemek co tam są zabieram i kupuje za nie potki i wtedy już pozostaje PSC, najlepiej zaraz po zapisie serwera to zrobić albo o 11 wtedy gdy wszystko wraca na swoje miejsce :D
Do you like the post?

Citize

Citize (User) (4 threads, 90 posts) posted 12 years ago (103730h)
Zbieram z 70gp na rabbitach na leather seta i sabre i ewentualnie jakieś potki, lece na hardcorze do jaskini minotaurów, biore carlin sworda i udaje się na trolle. Zbieram kase na potki, przy okazji wbijam troche lvl pożniej zdobywam full seta i dalej psc,psc,psc,psc,psc,psc,psc,psc,psc,psc,psc,psc,psc,psc (...).
Do you like the post?

Kyron

Kyron (User) (27 threads, 249 posts) posted 12 years ago (103729h)
Ja idę na MH bo tam często ktoś boci i zbieram hajs z ziemi.
Do you like the post?

Advantage

Advantage (User) (14 threads, 345 posts) posted 12 years ago (103726h)
Ja skipuję tutorial, idę na Rapiera, zbieram szczury i ser, które potem sprzedaje. Następnie zbieram pieniądze na potiona + wooden shielda i idę na MH aby zebrać itemy lub wziąć ze skrzynek. Nowym sposobem(dla mnie) jaki polecił mi MDN' jest wykonywanie the rookie guardu do 2-3 misji, od razu mamy dobre eq na start.
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 12 years ago (103724h)
Kiedyś po założeniu postaci od razu pojawiało się w świątyni. Jako pospolity noob łapałem "fri itanz" od ósmych poziomów, które szły na Mainland lub po prostu sępiłem. Zdarzały mi się również wypady na Minotaur Hell. Były bardzo niebezpieczne, ale dawały możliwość zdobycia niemal pełnego wyposażenia.

Później wprowadzono wysepkę z tutorialem. Przez jakiś czas wykonywałem go, żeby na końcu sprzedać jedzenie Carlosowi i zgarnąć monety. Jednak od momentu odkrycia możliwości pomijania tego zadania zawsze wpisuję "skip tutorial". Biorę wooden sworda, bo praktycznie zawsze leży na ziemi i idę na farmę. Zabijam owieczki i świnki, zbieram mięsko i kotlety, a następnie sprzedaję je młynarzowi.
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 12 years ago (103723h)
jak mam czas to robię Rookie Guard Questa.
a jeśli nie to skipuję tutoriala, lecę na owieczki i świnki, a następnie sprzedaję mięso lub po prostu żebram o kasę od rookerów. :D
Do you like the post?
Showing 1 to 10 of 10 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.