You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
7
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Charlatan

Charlatan (User) (1 threads, 34 posts) posted 12 years ago (106401h)
Witam wszystkich! ;)

Mam dwa pytanka:

Zauważyłem, że wielu graczy używa terminu double exp, i jak nazwa mówi jest to jakaś promocja, dzięki której doświadczenie z mobów się podwaja. Dawno nie grałem regularnie i jestem trochę "outdated", więc:
Jak można ją uzyskać? Czy 'voucher' to coś z tym wspólnego? Można mieć to na faccu? (osobiście takiego gracza widziałem) Czy skille również rosną 2x szybciej?

Drugie pytanko odnosi się do ślubu. Wiadomo, że wedding outfit pozostaje po zrookowaniu postaci. Zostaje też wpis na oficjalnej stronie (Married to - "nazwa partnera/partnerki"), nawet jeżeli postać, z którą braliśmy ślub jest usunięta. Tyle, że niektórzy rookstayerzy z wedding outfit go nie mają. Jak się go pozbyć?

Byłbym wdzięczny, gdyby mnie ktoś oświecił ;)
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1501 posts) posted 12 years ago (106400h)
Double exp to albo wydarzenie, że dla wszystkich jest podwójny na jakiś czas (np 2 dni) albo voucher (odpalasz kiedy chcesz) albo gra na serwerach z 2x exp
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 12 years ago (106398h)
Warto dodać, że z premiową staminą exp jest x3 Co do drugiego pytania to podejrzewam, że samo się usunie po jakimś czasie i wsio. Ale nie jestem pewny, warto spytać kogoś innego.

@edit
W sumie wpadłem jeszcze na pomysł, że można takie info ukryć.
Do you like the post?

Charlatan

Charlatan (User) (1 threads, 34 posts) posted 12 years ago (106370h)
albo voucher (odpalasz kiedy chcesz)
To znaczy, ze mogę zdobywać 2x doświadczenie kiedy chcę bez pacca? :o Jak uzyskać taki voucher i co ze skillami?
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 12 years ago (106369h)
Ostatnio voucher był rekompensatą za lagi, freezy itp. Każdy voucher był przyznawany na innych zasadach. A skille też są x2 ;d
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 12 years ago (106348h)
Nie do końca rozumiem co masz na myśli pod stwierdzeniem:
Tyle, że niektórzy rookstayerzy z wedding outfit go nie mają.
Po zrookowaniu postaci tracisz ślubną obrączkę, ale zostaje strój i informacja w karcie postaci. Outfit oczywiście możesz sobie zmienić na inny, ale nadal istnieje w propozycjach do wyboru.
Do you like the post?

Charlatan

Charlatan (User) (1 threads, 34 posts) posted 12 years ago (106343h)
Na przykład użytkownik tego forum, Mis Quala, pierwszy rookstayer na Berylii z wedding outfit, nie posiada informacji o ślubie na swojej karcie postaci. To mnie zastanawia ;p
Do you like the post?

mowicz

mowicz (User) (7 threads, 31 posts) posted 12 years ago (105802h)
Postać z którą wziął ślub została usunięta, miałem tak sam jak zrobiłem sobie outfit bo nie lubie randomów mieć w moim zacnym profilu
Do you like the post?
Showing 1 to 8 of 8 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.