You are currently browsing the fansite in: English.
Replies
30
Language
PL
Status
Open
Pinned
No
Guest (0 threads, 0 posts) posted 11 years ago (96990h)
ako, że wykazujecie coraz to większe zaangażowanie, chcielibyśmy wznowić działalność naszej redakcji i serdecznie przeprosić za ostatni zastój, który był spowodowany naszym lenistwem. Nic tak bardzo nie motywuje jak zaangażowanie użytkowników i Wasze serdeczne komentarze, oraz co najważniejsze - Wasze poradniki.
Chcielibyśmy przedstawić Wam kilka zmian, które wprowadzamy na Rookie już dzisiaj!
Do zespołu Rookie dołącza aż 3 redaktorów! Wybór był bardzo trudny, gdyż liczba podań była wręcz ogromna, jednak wybraliśmy trójkę wspaniałych, którzy pomogą nam w tworzeniu forum. Nicki zdradzimy w najbliższych kilku godzinach.
Mokra Dwunastka, Cezet oraz Freshol zostają odbanowani, a Cezet zyskuje szansę na zostanie moderatorem. Wiemy, że swego czasu wykazywał się dużą agresją, jednak jego zaangażowanie w tworzenie tej pozytywnej części forum ostatnimi czasy, przekonało nas do wybrania właśnie jego. Nie poddawajcie się jednak i ciągle składajcie swoje podania.
Gazetka staje się dziennikiem. Awansów jest tak wiele, że nawet tygodnik nie miałby racji bytu, gdyż gazetka opierałaby się głównie na przedstawianiu awansów. Dodatkowo liczba poradników i artykułów która do nas trafia również zachęca do stworzenia z gazetki dziennika.
Advantage zostaje zdegradowany do rangi zasłużonego, natomiast nowymi administratorami strony zostają MDN' oraz Eldryzif. Powodem jest lepsza organizacja pracy pod kadencją tych administratorów, oraz ostatni brak aktywności aktualnego administratora.
Na nasze forum zaprosiliśmy Ameriova, Rookguardian de'Bove oraz Master Slayera, którzy zajmą się dosłownym tłumaczeniem zagadek Rookgaardu.
Poza tym:
Darth Saldria pokaże Iron Helmet.
Zorganizujemy konkurs w którym nie będzie trzeba czytać nawet tematu konkursowego. Do rozdania mamy 10 kont premiowanych.
Obywatele Bahrajnu oraz Demokratycznej Republiki Konga zyskają własne forum!
Eldryzif zgoli włosy.
Zrobimy główną.
Mamy nadzieję, że wybaczycie nam tę chwile załamania. Dzięki Wam wracamy do gry!
Pozdrawiamy
Zespół Rookie.com.pl
Do you like the post?
anonymous(User) (1 threads, 42 posts) posted 11 years ago (96990h)
Taa... prima aprilis :*
Do you like the post?
Lady Ariadna(User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (96990h)
Od siebie dodam, ze rano wyrzucę screeny z awansu swojego rookstayera na 8.
I poszła plota, że aron leci na bocie.
Do you like the post?
Fall Ordeourion(User) (0 threads, 15 posts) posted 11 years ago (96989h)
Zanim weźmiecie się za następny konkurs proszę rozdać wszystkie nagrody z turnieju bilardowego.
Poza tym cieszę się ze wznowienia działalności.
Do you like the post?
Advantage(User) (14 threads, 345 posts) posted 11 years ago (96982h)
@up
Pomyślimy
@topic
A userzy piszą chętnie nowe artykuły!
Do you like the post?
Trathos(User) (2 threads, 475 posts) posted 11 years ago (96981h)
Rd'B jak ja tego kolesia nienawidzę grrrr, Darth Saldria pokaże Iron Helmet ? fotkę czy komuś z Rookie ?? bo jak fotkę to nie ma nawet po co ją tu dawać... :D Czekam na ten konkurs, jestem ciekaw kto jest sponsorem tych scrolli :D
Do you like the post?
Aurox(User) (15 threads, 766 posts) posted 11 years ago (96977h)
Dziwnym zbiegiem okoliczności jest data dodania posta hehe
Do you like the post?
Acotte(User) (16 threads, 363 posts) posted 11 years ago (96977h)
Mini-zawał serca.
Do you like the post?
Mis Quala(User) (6 threads, 1088 posts) posted 11 years ago (96975h)
czyli że wasz powrót to też żart?
skapnąłem się, że żartujecie dopiero od tego zdania: 'a Cezet zyskuje szansę na zostanie moderatorem.'
Do you like the post?
Kyron(User) (27 threads, 249 posts) posted 11 years ago (96975h)
Ja się skapnąłem od pierwszego zdania, że piszę żartobiliwego newsa. "Jako, że wykazujecie coraz to większe zaangażowanie..."
Do you like the post?
Advantage(User) (14 threads, 345 posts) posted 11 years ago (96974h)
Kyron wrote:
Ja się skapnąłem od pierwszego zdania, że piszę żartobiliwego newsa. "Jako, że wykazujecie coraz to większe zaangażowanie..."
Dokładnie!
Kawał na dzisiaj:
Kto jest bardziej leniwy:
a) zajączek wielkanocny
b) userzy Rookie
c) Romowie
d) jajko wielkanocne
Spoiler:
Odpowiedź B
Do you like the post?
Mis Quala(User) (6 threads, 1088 posts) posted 11 years ago (96974h)
raczej to nie jest kawał tylko jakieś pytanie.
Do you like the post?
Stanislaw(User) (14 threads, 250 posts) posted 11 years ago (96972h)
nie smieszne:|
Do you like the post?
Thugnificense(User) (0 threads, 57 posts) posted 11 years ago (96970h)
Po prostu odejdźcie, a nie ciągle narzekacie na to nawet przez "żart".
Do you like the post?
Stanislaw(User) (14 threads, 250 posts) posted 11 years ago (96970h)
co zrobisz... nic nie zrobisz, chociaz sie udzielam:D