You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
5
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Citize

Citize (User) (4 threads, 90 posts) posted 11 years ago (96870h)
Witam. Jestem ciekaw które miejsce najbardziej cenicie na Rookgaardzie i dlaczego. Moim ulubiony miejscem jest Copper shield quest. Mam do niego sentyment, ponieważ był moim pierwszym questem do którego się przygotowywałem ;). Poza tym jest dość nietypowe jak na naszą wyspę. Natomiast jeśli chodzi o urok to dodany w którymś tam updatedzie "pomost" między wschodnią a zachodnią częścią wyspy przy skałce minotaura. Te kałuże wody na trawie pasują idealnie do screen z awansu :)
Do you like the post?

Drosik

Drosik (User) (4 threads, 297 posts) posted 11 years ago (96869h)
Moim ulubionym miejscem jest mh. Dlaczego? Otóż przez wiele lat nie zostało prawie w ogóle zmienione. Poza tym respi się tu boss Apprentice Sheng no i znajduje się tu zagadka Minotaura Maga. :D
Do you like the post?

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 11 years ago (96863h)
Według mnie największy klimat miał kiedyś plac przed biblioteką, ponieważ spotykało się tam wiele osób w celu porozmawiania, pochwalenia się czymś, lub po prostu w celu sprzedaży.

Gardor ;)
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (96857h)
A ja zgadzam się z Nemim i uważam, że MH jest najbardziej klimatycznym miejscem. Spędziłem tam bardzo dużo czasu, wiele szczęśliwych chwil jak wypadł ML albo pojawił się sheng ;) no i dręczy mnie zagadka Mino Mage.

Poza tym Minotaur jest moim ulubionym potworem na Rookgaardzie.
Do you like the post?

mowicz

mowicz (User) (7 threads, 31 posts) posted 11 years ago (96852h)
Rynek pełen ludzi.
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (96849h)
Qaptan Igue Quest, to takie moje ulubione miejsce.
Do you like the post?
Showing 1 to 6 of 6 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.