You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
26
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Stanislaw

Stanislaw (User) (14 threads, 250 posts) posted 12 years ago (102236h)
Niech się kłócą, narzekacie na brak aktywności.. to też jest aktywność jeśli tylko się nie wyzywają to co wam to przeszkadza..?:D

Poza tym myślicie ze co to dla takiego "Bitera" parę mln expa.. a no trochę.. skoro i tak godzina staminy regeneruje się 3 h offline.. a mają średnio 9-12k expa, na 1 milion potrzebuje około 104 godzin expa.. 26 godzin staminy regeneruje się 78 godzin.. 26*4=104 więc 78*4=312 , 312+104=416. 416 godzin to ponad 17 dni.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1500 posts) posted 12 years ago (102235h)
UP:

zależy od lvla i popularności serwera, RdB dobił duużo k/h, więcej niż 12.
Do you like the post?

Stanislaw

Stanislaw (User) (14 threads, 250 posts) posted 12 years ago (102234h)
Lady Ariadna wrote: UP:

zależy od lvla i popularności serwera, RdB dobił duużo k/h, więcej niż 12.
Dobic a utrzymac to róznica: )), pozatym teraz nie gra tyle ludzi co kiedys.. wiec i resp mniejszy do moich obliczen mozna dolozyc ze napewno trafi sie jakis koles co chce wbic 8 lvl itd itp.. wiec uwazam ze te 104 h to i tak malo:D
Do you like the post?

Advantage

Advantage (User) (14 threads, 345 posts) posted 12 years ago (102224h)
Prawda. Swego czasu testowałem dużo wariantów expienia i wychodzi na to, że exp/h który osiągniemy zazwyczaj nie odzwierciedla realnego przyrostu na godzinę. Bywały czasy, że miałem 14,5k/h(było to na 85 poziomie) ale po godzinie wpadło góra 11. Naprawdę nie byłoby możliwe wbicie 200 levela w rok ze 180, a co dopiero z niższego. Szacun dla Rokisa, że chce mu się tyle expić. Generalnie jak liczyłem to gracz na poziomie 100+ mógłby wbijać optymistycznie 2kk na miesiąc. W wersji realistycznej jest to 1,7-,1,8kk/miesiąc, a pesymistycznej 1.5kk/miesiąc. To daje nam rocznie 24kk/rok, 21kk/rok lub 18kk/rok.
Do you like the post?

Charlatan

Charlatan (User) (1 threads, 34 posts) posted 12 years ago (102213h)
@up
Licznik expa jest niedokładny, bo o ile wiem pokazuje exp wbity w przeciągu 15 minut i dopiero potem oblicza przyrost na godzinę.

Tzn jaki server wydaje się być najlepszy do PG na poziomach Rokisa czy Crisne; mało ludzi online i puste respawny czy bardziej zaludnione światy (Celesta, Guardia)?
Do you like the post?

Vryysas

Vryysas (User) (3 threads, 113 posts) posted 12 years ago (102212h)
Dużo ludzi online, puste respawny. To jest recepta na szybkie expienie.
Do you like the post?

Cezet

Cezet (User) (3 threads, 120 posts) posted 12 years ago (102192h)
Czy jest malo ludzi czy duzo bez roznicy respawn jest taki sam
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 12 years ago (102189h)
Nie jest. Znaczy jest, ale nie zawsze tak samo. Bodajże Od 0 do 500 graczy online jest jakiś tam resp, powyżej tego inny i tak dalej.
Do you like the post?

Cezet

Cezet (User) (3 threads, 120 posts) posted 12 years ago (102179h)
Od pewnego czasu dochodziły do nas opinie mówiące o konieczności zwiększenia szybkości respawnu, zwłaszcza na słabiej zaludnionych światach.[/quote wrote:

Dlatego też zdecydowaliśmy się na zwiększenie prędkości respawnu, jeśli na świecie znajduje się mniej niż 500 graczy online, począwszy od piątku, 15 lutego.

Nowa wartość respawnu zostanie rozsądnie zwiększona, ale nie będzie tak wysoka jak jej maksymalna wartość - przy 800 graczach online. Ta druga zostaje bez zmian.

[quote=Zauważcie, że zmiana ta może zaowocować bardziej niebezpiecznymi polowaniami. Zaopatrzcie się więc dobrze przed następnym takim wypadem i bądźcie ostrożni!

Bawcie się dobrze!
Wasi Community Managerowie
Gdzie masz teraz 800 graczy online ? nie liczac aurory aurery
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 12 years ago (102178h)
Nie znałem tych wartości na pamięć, bo prostu powiedziałem jak to się turla w teorii. :P
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1500 posts) posted 12 years ago (101952h)
A Pirate's Death to me - world task!

Zakończył się event A pirate's death to me!

Jeżeli twój świat zdołał spełnić wymogi eventu to wszyscy będą otrzymywać dodatkowe 10% doświadczenia za nieumarłych.

Dla Rookstayerów oznacza to 38, nie 35 punktów doświadczenia za szkieleta (58 z premium) - niezbyt dużo, ale zawsze warto zanotować :)
Do you like the post?

mowicz

mowicz (User) (7 threads, 31 posts) posted 12 years ago (101933h)
W dniu 21 kwietnia usunięto 329 postacii w wyniku ukrytego mass bana.
Do you like the post?
Showing 16 to 27 of 27 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.