Vryysas (User) (3 threads, 113 posts) posted 11 years ago (96431h) 1. Liga niemiecka - Pierwszym moim ulubionym klubem w tej lidze było Schalke 04. Grali tam wówczas Hajto z Wałdochem. Potem się przerzuciłem na Wolfsburg, jak pykał tam Krzynio, no a teraz wiadomka, BVB ;> Podejrzewam, że Lewemu też w Bayernie będę kibicował, choć teraz jest to mój najbardziej nielubiany klub.
Ulubieni piłkarze: Lewy, Kuba, Pihu, Sobiech, Rudnevs
2. Liga Hiszpańska - Jak byłem mały to Real, grali tam wielcy Figo Fago, baba nago. Potem był niebyt, po cichu chyba Valencii i Sevilli, ale potem przyszedł czas na Barcelonę z Oleguerem w obronie czy coś. To był ten sezon, gdzie walczyli z Arsenalem w finale LM i Almunia wszedł. ;) Potem znów niebyt, a teraz w FIFIE, jak gram to biorę zawsze Atletico i trzymam za nich kciuki w lidze i Lidze Mistrzów.
Ulubieni piłkarze: Pawłowski, Koke, Diego Costa, Courtuis, Casillas, Kryśka, Bale
3. Liga Włoska - Udinese, ale na kilka lat miałem focha jak wyrzucili Lecha z pucharów.
Ulubieni piłkarze: Zieliński, Pawłowski (on loan XD), Buffon, Wszołek, Salamon
4. Liga Francuska: Kiedyś Auxerre jak tam pykał Irek Jeleń czy Dudka. :P Teraz bardziej Monaco. Ulubieni piłkarze: Falcao, Berbatov
5. Liga Polska: Za dużo by pisać. Ulubieni piłkarze: Teodorczyk, Linetty, Możdżeń, Stilić
6. Liga Angielska: Manchester od małego lubię. Czasem Liverpool, czasem Arsenal.
7. Liga Portugalska:
8. Liga rosyjska: Teraz Amkar Perm.
9. Liga Holenderska: FC Rube Jointy xD
10. Liga Belgijska: Nie
11. Szkocja: Celtic Glasgow. ;)