You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
23
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1501 posts) posted 12 years ago (106126h)
Z dachu można zejść.
Do you like the post?

mowicz

mowicz (User) (7 threads, 31 posts) posted 12 years ago (106120h)
No i? Z tuta też możesz wyjść, na dachu możesz zbierać kamienie ale możesz sobie je tam wrzucić tak jak możesz sobie wrzucić itemy na tutorialu. Powiedzmy sobie to w prost, chcesz być alternatywny na siłę. Szukasz czegoś w niczym.
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 12 years ago (106120h)
Mowicz, jezeli mu to pasuje i ma z tego przyjemnosc to czemu na sile chcesz go zniechecic?
Sam swego czasu mialem Tutstayera, i tez mi sie tam podobalo.
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 12 years ago (106118h)
mowicz

1. Zmień ton.
2. Jeżeli już mowa o robieniu czegoś na siłę. My sobie tutaj tylko spokojnie rozmawiamy, a nagle wbijasz ty i właśnie na siłę próbujesz nam wmówić, że tylko twoje poglądy są prawidłowe.
3. W Tibię gram tylko w wolnych chwilach, czyli przeważnie wieczorami. Moje życie prywatne ma się bardzo dobrze. Każdy ma inny sposób na relaks. Jeden pije alkohol, a drugi sobie spokojnie gra.
4. Zdecydowanie bardziej wolę sobie pozabijać króliczki, niż patrzeć jak maszynka wbija poziomy. Jeśli jesteś taki sceptycznie nastawiony, to co w ogóle jeszcze robisz na tym forum?
5. Pozdrawiam i już nie odpiszę. Jakoś ostatnio nie lubię się kłócić, a widzę, że z tobą się nie da luźno rozmawiać.
Do you like the post?

Aurox

Aurox (User) (15 threads, 766 posts) posted 12 years ago (106104h)
Nakarmiliście trolla hahaha
Do you like the post?

Charlatan

Charlatan (User) (1 threads, 34 posts) posted 12 years ago (106103h)
Pall of rook wrote: Kilka aczików, skillowanie cluba i fista (bo chyba nie chcesz oszukiwać przerzucając inne bronie - w końcu to tutorial stayer).
Bez przesady, to zadne cheatowanie ;p

Poza tym, tutstayer moze spelniac jakies funkcje, choćby zbieranie jajeczek czy antlersów. O wiele łatwiej jest tam je zdobyć, ponieważ i rabbity i deery są skumulowane na względnie małej powierzchni. Nikt tu nie mówi o tutstayerze jako GŁÓWNEJ postaci, tylko 'pobocznej' spełniającej właśnie takie dodatkowe funkcje, np jak chary typu "munsterkiller". No, niektórzy grają dla budowania postaci samej w sobie (skille itp), ale w końcu też było tak z rookstayingiem, szukanie alternatywy. Ludzie mają to w naturze, żeby utrudniać sobie życie/grę, bo wtedy jest ciekawiej.
Do you like the post?

mowicz

mowicz (User) (7 threads, 31 posts) posted 12 years ago (106018h)
Na rookgaardzie zostawało się dla klimatu, w tej chwilli dla starych wspomnień. Nie widzę jakichkolwiek innych powodów gry. Z resztą Tibii nie przybywa nowych graczy.
ABAROS wrote: mowicz

1. Zmień ton.
2. Jeżeli już mowa o robieniu czegoś na siłę. My sobie tutaj tylko spokojnie rozmawiamy, a nagle wbijasz ty i właśnie na siłę próbujesz nam wmówić, że tylko twoje poglądy są prawidłowe.
3. W Tibię gram tylko w wolnych chwilach, czyli przeważnie wieczorami. Moje życie prywatne ma się bardzo dobrze. Każdy ma inny sposób na relaks. Jeden pije alkohol, a drugi sobie spokojnie gra.
4. Zdecydowanie bardziej wolę sobie pozabijać króliczki, niż patrzeć jak maszynka wbija poziomy. Jeśli jesteś taki sceptycznie nastawiony, to co w ogóle jeszcze robisz na tym forum?
5. Pozdrawiam i już nie odpiszę. Jakoś ostatnio nie lubię się kłócić, a widzę, że z tobą się nie da luźno rozmawiać.
Przestań zgrywać groźnego kuca, typ ma na bani i jest to widoczne więc próbuję mu to uświadomić, rzucam swoje argumenty więc odpowiadaj na nie a nie przybieraj postawe defensywnej łajzy jak 13latki z gimnazjum, które nigdy nie przyznały innym racji.
Szczerze to mnie nie obchodzi kiedy grasz w Tibię, nawet razu cię nie spotkałem więc po co mi piszesz ten syf? Chcesz próbować mi udowodnić, że jesteś kimś? I co z tego, że ludzie maszynują? Jakoś komentujesz ich tematu w albumie i Ci to nie przeszkadza...
Na tym forum siedzę od jego początku w 2006 roku więc mam prawo pisać cokolwiek mi wpadnie do głowy, bo po tylu latach przewinąłem już wszystkie tematy jakie były do obgadania.
A co, to zawsze jak z kimś rozmawiasz to sobie przytakujecie? Musisz mieć nudnych znajomych, pa.
Do you like the post?

Pall of rook

Pall of rook (User) (6 threads, 234 posts) posted 12 years ago (106018h)
I to jest przykre :( Powinno przybywać, a najlepiej to jakby było tak jak kiedyś... <marzenia>
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1501 posts) posted 10 years ago (90250h)
mowicz wrote: Przestań zgrywać groźnego kuca, typ ma na bani i jest to widoczne więc próbuję mu to uświadomić
Dopiero zobaczyłem, ale to pewnie dlatego, że mam na bani.

Dodałem parę zdjęć, naprawiłem zepsute gify i takie tam.
Do you like the post?
Showing 16 to 24 of 24 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.