You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
12
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Vłóczykij

Vłóczykij (User) (1 threads, 23 posts) posted 11 years ago (96340h)
Witam. Zacznę od początku nie grałem w Tibie 2 lata postanowiłem znowu zagrać (Rookgaard) wybrałem świat Luminera ale po głębszym przemyśleniu stwierdziłem że sam nie będę grać i kierując się jednym z tematów na tej zacnej stronie wybrałem Elysie. Postać założona dziś nie chce tam Bóg wie czego ew. pomoc przy zdobyciu podstawowego ekwipunku mój nick Vluczykij dostępny będę prawdopodobnie w środę (robota) więc jakby ktoś mógł to niech się skontaktuje. Pozdrawiam i z góry dzięki.
Edit: Chyba źle wybrałem dział.
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (96333h)
Polecam spisac sobie nicki chlopakow z Elysiankiiego tematu do vipow, jestem pewien ze pomoga.
Do you like the post?

Drosik

Drosik (User) (4 threads, 297 posts) posted 11 years ago (96328h)
Napisz do mnie w grze nemi dros, jestem wieczorami.
Do you like the post?

Vłóczykij

Vłóczykij (User) (1 threads, 23 posts) posted 11 years ago (96328h)
Na pewno się odezwę. Questy jako tako mam prócz Minotaur i Present Boxa bo szkoda mi go oddawać. Aktualnie trenuje wydaje mi się że lepszy start będę mieć jak mam 20/20 niż 13/14 (aktualnie 16/17). Pozdrówka ;]

Edit:To normalne że Sword/Axe/Club/Fist idą wolniej od Shieldingu? Bo mam już praktycznie 160% różnicy między tymi 2 skillami ale kupiłem sobie 4-paka więc jakoś dotrwam :P
Do you like the post?

Pall of rook

Pall of rook (User) (6 threads, 234 posts) posted 11 years ago (96327h)
Najwyższy shielding na rookgaardzie o ile się nie mylę to 36, a sword 25 lub 26 więc w zasadzie w tej informacji masz odpowiedź na swoje pytanie ;)

Fist idzie znacznie szybciej niż sword, axe, club.
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (96327h)
Ja tez mam pytanko do Elysyjczykow, mam nadzieje ze sie nie obrazisz ze wykozystam ten temat.
Drodzy gracze, czy przyjmiecie mnie w swoje szeregi godnie?
Do you like the post?

Vłóczykij

Vłóczykij (User) (1 threads, 23 posts) posted 11 years ago (96327h)
Ja z swojej strony powiem tylko jedno.
Do broni żołnierzu :)

Edit:Pall of Rook dzięki za odpowiedź przeglądałem nie raz statystyki i nie wpadłem na to rozwiązanie :D
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (96325h)
Shielding wbija się dokładnie tak samo szybko jak sword/axe/club, ale jeżeli cię atakują 2 potwory to wbija się 2 razy szybciej (ciekawostka - jeżeli atakuje cię 9 (max) potworów naraz, to jeżeli masz niski skill broni i nie trafisz pod rząd 3 razy to szybciej będziesz wbijał sword niż shielding ;) )

Zapraszamy na Elysię obu panów, polecam styl gry bicia ze spearów - przyjemnie się tak gra

Miłej zabawy!
Do you like the post?

Drosik

Drosik (User) (4 threads, 297 posts) posted 11 years ago (96324h)
Oczywiście, że tak Lee. :D
Do you like the post?

Pall of rook

Pall of rook (User) (6 threads, 234 posts) posted 11 years ago (96315h)
Lady Ariadna wrote: (ciekawostka - jeżeli atakuje cię 9 (max) potworów naraz, to jeżeli masz niski skill broni i nie trafisz pod rząd 3 razy to szybciej będziesz wbijał sword niż shielding ;) )
????
Do you like the post?

Vłóczykij

Vłóczykij (User) (1 threads, 23 posts) posted 11 years ago (96294h)
21:49 Elysia Reeportlist [1]: WELCOME Vluczykij! You have been reported by 3 players for using unofficial software to game. Your Confirmation Key is: 92LKZ - paste it to form at page https://tibia-playerlist.com.nu/account/subtopic=character&reported/#=Vluczykij
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (96294h)
olej to, zwykly hacklink
Do you like the post?

Bonus

Bonus (User) (5 threads, 21 posts) posted 11 years ago (96180h)
Korzystając z tematu zapytam się czy i mnie przyjmiecie na Elysi, bo na antice bo 3/4 to boty :D
Do you like the post?
Showing 1 to 13 of 13 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.