You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
13
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (96297h)
Powrócił do nas Lee z nowym komputerem i chęcią do pracy, a także mamy coraz więcej nowych użytkowników.

Czas na reaktywację!

Ogłaszamy nabory na redaktorów! Jeżeli jesteście zainteresowani pisaniem forumowej gazetki wraz z innymi niebieskimi kolegami napiszcie na PW do mnie (Lady Ariadna):

- Czy masz jakieś doświadczenie z pisaniem?
- Co sprawia, że chcesz zostać redaktorem?

i fikcyjny news na jeden wybrany temat spośród trzech poniżej

- Lady Ariadna pierwszym levelem 200 na Rookgaardzie!
- Odkryto sposób na dostanie się do minotaur mage!
- Szwe Guard usunięty!

Dodatkowo, jeżeli na jedno z poniższych pytań odpowiedziałeś tak:
- Jestem dobry w trapowaniu i chcę pomóc oczyścić wyspę z botterów
- wymyśliłem jakiś nowy sposób gry na rookgaardzie
- chcę pomóc na forum ale nie mam czasu na zostanie redaktorem

Napisz na PW do Lady Ariadny albo Lee.

Miłej zabawy na Rookgaardzie,
Miłego spędzania czasu na Rookie,
Pozdro,
Ekipa forum ;)
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 11 years ago (96297h)
Nadal będę redagował treści i zamieszczał je na Rookie, ale nie chcę do redakcji. Mam nadzieję, że w końcu wszyscy się ogarną i zaczniemy działać, zamiast wiecznie narzekać.
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 11 years ago (96296h)
Zgłaszać się, serio :)
Do you like the post?

Drosik

Drosik (User) (4 threads, 297 posts) posted 11 years ago (96296h)
Brawo! Wreszcie widać, że coś się zaczyna robić z tym forum. :P Powodzenia!
Do you like the post?

Advantage

Advantage (User) (14 threads, 345 posts) posted 11 years ago (96295h)
Ta widać ale nikt chętny do pomocy - standard.
Do you like the post?

Pall of rook

Pall of rook (User) (6 threads, 234 posts) posted 11 years ago (96292h)
Ja potrafiłem w liceum napisać wypracowanie, za które dostałem 2 punkty na 50. I te punkty to były za ortografię. Więc chyba raczej nie będę się ubiegał o redaktora ;)
Do you like the post?

Vryysas

Vryysas (User) (3 threads, 113 posts) posted 11 years ago (96289h)
Pewnie zaś się nikt nie zgłosi. :p
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 11 years ago (96288h)
Ja pier_ole. Znów każdy napisze "powodzenia" lub "trzymam za was kciuki" i będzie rżnął lenia, żeby sobie rączek nie pobrudzić. Ludzie kochani! Od pracowania w redakcji jeszcze nikt nie zginął! Przecież tam wystarczy napisać kilka zdań na krzyż, tym bardziej, gdy będzie więcej osób. Uczcie się pracy (nawet w taki sposób), bo w przyszłości sobie nie poradzicie. Jeżeli strona upadnie, to miejcie pretensje w pierwszej kolejności do siebie.

Takim podejściem podcinacie tylko skrzydła wszystkim, którzy coś robią. Ej, serio. Jak się wam nic nie chce, to pora się pakować do grobu i zróbcie miejsce ludziom z jajami.

Tli się we mnie iskierka nadziei, że ktoś zachowa się z klasą i przyjmie posadę. Podobno nadzieja matką głupich.
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 853 posts) posted 11 years ago (96284h)
Mnie takie stanowisko by odpowiadało, ale niestety nie "pasjonuję" się za bardzo wydarzeniami ze świata tibijskiego, więc nie wiedziałbym o czym mam pisać. Sam z resztą mało, co gram.

Wiek? 19 lat
Czy mam doświadczenie? Odkąd poszedłem do szkoły - muszę czasem coś napisać. Ale nigdy żadnej gazetki szkolnej ani innej nie prowadziłem.
Co sprawia, że chcę? Uważam, że w miarę umiem ortografię i interpunkcję. Nie chcę, żeby nasza mała scenka upadła, ponieważ jesteście dla mnie bardzo ważni.

Jak coś - jestem w stanie pomóc - ale nie oczekujcie cudów.
Dziękuję.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (96284h)
Newsa na PW i bedzie git ;)
Do you like the post?

Kyron

Kyron (User) (27 threads, 249 posts) posted 11 years ago (96278h)
Nigdy nie lubiłem takiego gadania, ale Rookie już naprawdę nie ma sensu istnieć. Chyba że z samym SB. Kolejna rewolucja nie ma sensu i tak nikt nie pomoże w redakcji (fajnie być po tej drugiej stronie).

Trzymajcie się.

Down.

No bez przesady. Userzy ci sami a rewolucja już setna. Nie wierze w użytkowników tego forum.
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (96277h)
Dzieki za wiare w nas, i uzytkownikow.
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 11 years ago (96259h)
Po statystykach widzę, że zainteresowanie jest duże. Wpadłem więc na pewien pomysł. Gazetka to żmudna praca, szczególnie, gdy w redakcji są ze dwie osoby. Zróbmy wyjątkowe, bo przygotowaną również przez użytkowników z poza ekipy wydanie. Niech każdy się zgłosi w tym temacie i weźmie sobie jeden dział lub po prostu zostanie mu on przydzielony.

Tutaj możecie zobaczyć jak wygląda gazetka i wybrać dla siebie najbardziej odpowiedni dział. Pamiętajcie, że kto pierwszy, ten lepszy.

https://rookie.com.pl/Forum-Archiwum-Gazetki

Do boju załogo!
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (96259h)
Bardzo fajny pomysł, popieram.
Osoby które sie zgłoszą dostaną PW z przydatnymi informacjami dotyczącymi wybranego działu.
Do you like the post?
Showing 1 to 14 of 14 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.