You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
4
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 11 years ago (95872h)
Zauważyłem dzisiaj, że na forum nastąpiła zmiana administratora. Miejsce Advantage zajął Lee i to on będzie zarządzał stroną. Chciałbym zapytać gospodarza o plany, czyli jak będzie wyglądało Rookie pod jego przewodnictwem.
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (95867h)
Plany ktore zamierzam zrealizowac przed koncem wakacji (nie chce obiecywac ze za 2 dni bd wszystko zrobione, ale jezeli nie stanie sie nic tragicznego, to wyrobimy sie w danym terminie).
1.Strona Glowna, tak tym razem bez jaj. (Strona bedzie zrobiona przez zawodowca, koszty pokrywam ja).
2.Akademia Rookstayera, z powodu braku calego teamu troche sie to ciagnie, lecz juz niebawem bedzie.
3.Nowa forma gazetki, bardziej rozbudowana, robiona przez caly miesiac a nie na ostatnia chwile.

To takie glowne cele ktore chce wprowadzic, mam nadzieje na wasze wsparcie i spora aktywnosc.
Do you like the post?

Citize

Citize (User) (4 threads, 90 posts) posted 11 years ago (95867h)
Akademia Rookstayera?
A coz to jest?;O
Do you like the post?

Stanislaw

Stanislaw (User) (14 threads, 250 posts) posted 11 years ago (95821h)
Może lee coś zrobi, mimo ze średnio go lubię to ma większe predyspozycje do tego niż poprzedni admini : D. (nie chodzi o techniczne predyspozycje; d)
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 11 years ago (95798h)
plany dobre, ale czy to wyjdzie to nie wiem. powodzenia :)
Do you like the post?
Showing 1 to 5 of 5 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.