You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
25
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

moreandmore

moreandmore (User) (1 threads, 4 posts) posted 11 years ago (95892h)
Siema mam 15 lvl rookstayera i nie zrobiłem rookie quard quest(co gorsza usunąłem go przez przypadek u NPC) i przez to nie mam dostepu do Fortecy Orków, na której nie ukrywam zalerzy mi;c Czy mogę jakoś go zrobić? Co muszę zrobić aby mieć dostęp do fortecy orkow?
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (95891h)
napisz jaką misję wykonałeś jako ostatnią (quest log) i na jakiej jesteś teraz, to ci powiem ;)
Do you like the post?

moreandmore

moreandmore (User) (1 threads, 4 posts) posted 11 years ago (95891h)
Właśnie nie mam już tego quest w questlogu:c bo przez przypadek usunąłem :c
Do you like the post?

Pall of rook

Pall of rook (User) (6 threads, 234 posts) posted 11 years ago (95891h)
Nie da się usunąć chyba, więc coś pomieszałeś.
Do you like the post?

moreandmore

moreandmore (User) (1 threads, 4 posts) posted 11 years ago (95891h)
Probowałem gadać z Vascalir. I w rozmowie z nim miałem podkreslone quest i delete. Jak na quest nie odpowiadał nic treściwego to napisałem delete:C I usunięty jest

https://zapodaj.net/3a0ac46e7f9e5.png.html
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (95891h)
Bo popsules, anulowales questa, teraz juz sie nie da lvlem wyzszym jak 6 rozpoczac misji.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (95890h)
Wuerin, masz 2 rozwiązania

1. Wasp Flask Bug - zdobądź inną postacią Special Flask - dostajesz ją od Vascalira w misji w której musisz zebrać truciznę waspów. Daj ją swojemu głównemu charowi i podejdź do Vascalira. Powinien rozpocząć questa. Nie jestem jednak pewien czy to zadziała, bo jeżeli już go robiłeś to może napotkać błąd i po prostu Vasc cię oleje.

2. Zrób nowego chara

Powodzenia ;)
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (95890h)
Nie zadziala, zablokowali to juz z rok temu.
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (33 threads, 1991 posts) posted 11 years ago (95890h)
Albo tracisz 36k expa, albo robisz nowego chara, niestety.
Do you like the post?

moreandmore

moreandmore (User) (1 threads, 4 posts) posted 11 years ago (95886h)
Myślicie ze warto robić nowego chara czy nie? To co się stało z tymi rookstayerami którzy mieli wyższy poziom niż 6 w momecie dodania tego wuesta? Tez niemoga tam wejść?
Do you like the post?

Pall of rook

Pall of rook (User) (6 threads, 234 posts) posted 11 years ago (95886h)
Nie mogą, podobnie jak ja.
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (95886h)
Ja tez moge :) jezeli ubijesz karkaanocka mozesz wchodzic do fortecy poziomy 0,+1,+2.
Tylko nie mozesz oddac ostatniej misji do Vascarila, nie mozesz nawet z nim zaczac rozmowy.
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 11 years ago (95875h)
U mnie sprawa wygląda tak:
Chciałem kiedyś iść na fortecę, więc drugą postacią zdobyłem vial, przełożyłem na Fedrixa, porozmawiałem z Vascalirem, poszedłem go napełnić trucizną, a później już jakoś poszło. Oczywiście wtedy jeszcze Cipsoft nie zablokował tego bugu.

Ferdek raz podkusił mnie i zabiłem demona, a po update wróciłem do świątyni. Z Vascalirem nie rozmawiałem od tamtego momentu. Nie wiem, czy mogę wejść jeszcze do fortecy, bo nie próbowałem. Mam nadzieję, że jest tak, jak mówi Lee. PS. Chętnie przyjmę na Azurze wałek i rybkę, które są niezbędne. :D
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (95875h)
Wystarczy walek, do podziemi nie da sie wejsc,( Jaka rybke?)
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 11 years ago (95875h)
Tą, co się nią obezwładnia orka.
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 26 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.