Wasze Kolekcje
Nie ma na naszym forum tematu, gdzie zebralibyśmy kolekcje nas wszystkich. Zdjęcia kolekcji są imponujące i cieszą oko, także sądzę, że warto byłoby je wstawić.
Wstawione tu screeny powinny być świeże, gdyż posłużą do utworzenia naszego forumowego RNR - rankingu najbogatszych rookstayerów
Żeby nie wrzucać postego tematu to może ja zacznę:
Największą kolekcję zebrałem na Antice, miałem też kolekcję niczego sobie na Amerze, ale wymieniłem dużo rzeczy za minotaur leathery, których brakowało mi do plecaka, a addon chciałem mieć bardziej niż kolekcję.
Amera
Amera Tutorial
Wszystkie jagody, gold, colored eggs, carrots i antlers zebrane są na tutorialu. Przesłane zostały tylko przedmioty do achievementów.
Elysia
Tu bardzo skromnie, prawie wszystko sprzedaję by mieć na speary.
Astera
Co udało mi się złapać kiedy Acotte wpadł w euforię i zaczął rzucać wszystkie swoje przedmioty na rynek ;)
Antica
Moja największa kolekcja, zebrana na Island of Destiny. (ciekawostka: pierwsze MLW wydropiłem z zabitego typa, więc miałem wielkie szczęście, że ktoś trafił na shenga, ubił i wyszedł z MLW na takim serwie jak antica)
Zachęcam wszystkich do wrzucania swoich kolekcji, nawet skromniejszych od mojej (co będzie trudne ^^)