You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
79
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (95583h)
Wasze Kolekcje
Nie ma na naszym forum tematu, gdzie zebralibyśmy kolekcje nas wszystkich. Zdjęcia kolekcji są imponujące i cieszą oko, także sądzę, że warto byłoby je wstawić.
Wstawione tu screeny powinny być świeże, gdyż posłużą do utworzenia naszego forumowego RNR - rankingu najbogatszych rookstayerów

Żeby nie wrzucać postego tematu to może ja zacznę:

Największą kolekcję zebrałem na Antice, miałem też kolekcję niczego sobie na Amerze, ale wymieniłem dużo rzeczy za minotaur leathery, których brakowało mi do plecaka, a addon chciałem mieć bardziej niż kolekcję.
Amera

Amera Tutorial

Wszystkie jagody, gold, colored eggs, carrots i antlers zebrane są na tutorialu. Przesłane zostały tylko przedmioty do achievementów.

Elysia

Tu bardzo skromnie, prawie wszystko sprzedaję by mieć na speary.

Astera
Co udało mi się złapać kiedy Acotte wpadł w euforię i zaczął rzucać wszystkie swoje przedmioty na rynek ;)

Antica

Moja największa kolekcja, zebrana na Island of Destiny. (ciekawostka: pierwsze MLW wydropiłem z zabitego typa, więc miałem wielkie szczęście, że ktoś trafił na shenga, ubił i wyszedł z MLW na takim serwie jak antica)

Zachęcam wszystkich do wrzucania swoich kolekcji, nawet skromniejszych od mojej (co będzie trudne ^^)
Do you like the post?

Hardstyle

Hardstyle (User) (2 threads, 31 posts) posted 11 years ago (95580h)
KYRA
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (95561h)
Oj to czas na mnie, Kolekcja zebrana na Fiderze przez Auroxa, Devilsa, Secika, Lobisa oraz mnie.
Ostatnio troszke ML wymienilem na 4Pacc scrolle wiec nie mam ich zbyt wiele, byly tez transfery Bear Paw i Wolf Paw na main w sporych ilosciach.

Co by jednak nie bylo mysle ze kolekcja jest zacna.
Do you like the post?

Zoxks

Zoxks (User) (14 threads, 288 posts) posted 11 years ago (95560h)
Lee to w koncu twoja kolekcja czy dzielić na 1/4 .
Bo nie wyraziłeś się dość jasno.

@Down

To w takim razie kolekcje oceniam jako srednią przez pryzmat ilości .
Natomiast wielki + że sobie na tyle ufacie zeby ją łączyć wspólnie.
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (95559h)
To jest kolekcja True Rook Guardians z Fidery, Lobis, Devils i Ja mamy do niej pelny dostep, w robieniu jej pomogl troche Aurox i sporo Secik.
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 11 years ago (95543h)
Do you like the post?

Trathos

Trathos (User) (2 threads, 475 posts) posted 11 years ago (95542h)
Misiek miałem podobną kolekcję do twojej, tylko ja nie miałem tych "śmieci" z potworków typu plevis bone itp. +jakieś 140cc i piórek pół Bp, na piórkach można dużoooo kasy się dorobić :)
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 11 years ago (95540h)
ja kasy nie dawałem, ale mam 60cc + potion addict już zrobiony. ;)
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (95539h)
Mnie zastanawia po co ludziom w kolekcji takie rzeczy jak całe Bp ciasta u lee - dla mnie to są rzeczy, które nie powinny sie w kolekcji znajdować - wg mnie powinny tam byc przedmioty rzadkie albo trudno dostępne - ciasto można kupić u normy.

Pytam z ciekawości tylko, bo podobne rzeczy sie przewijają przez wiele kolekcji ktore widziałem.
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (95539h)
To akurat bylo u Lobisa na dp charze, ja tego nie zbieram tak samo jak present boxow, a no i tego na screenie brakuje jeszcze tego co ma Devils na swoich depotach.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (95539h)
Quala - te fiolki to urine? Nieźle! Ja jeszcze żadnego nie znalazłem
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 11 years ago (95538h)
tak, to siczki xd troche mi śmierdzi od nich w plecaku, ale czego się nie robi dla dobrej kolekcji :D
Do you like the post?

Zoxks

Zoxks (User) (14 threads, 288 posts) posted 11 years ago (95461h)
Piękna kolekcja , jeżeli w takim tempie każda będzie przebijać poprzednią aż strach pomyślec co będzie gdy dojdziemy do strony 4-5 :)
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (95461h)
Zoxks - nie dojdziemy. Ten temat był martwy przez parę dni ;P
Do you like the post?

Zoxks

Zoxks (User) (14 threads, 288 posts) posted 11 years ago (95461h)
Może wiekszosc inwestuje poprostu w gp + pacce i kolekcji się pozbywa/nie zbiera
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 80 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.