You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
44
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 853 posts) posted 11 years ago (95647h)
Słodka dziewczyna w czerni o szaleńczym umyśle szuka starych elementów RPG na Wyspie Początkujących. Czy jesteś na to gotowy?
Profil postaci:
Doświadczenie: 95
Broń: Bone Club
Club Fighting: 11
Fishing: 10
Aktualny ekwipunek → Planowany ekwipunek
Legion Helmet → Legion Helmet
Bone Club → Bone Club
Copper Shield → Copper Shield
Doublet → Doublet
Leather Legs → Leather Legs
Brak → Leather Boots
Ta dziewuszka będzie "wiecznie" na pierwszym poziomie doświadczenia - tak jak postać Level One Lady. Chciałbym udokumentować ten projekt od początku do końca.

Tym tematem niejako łamię regulamin (poziom min. 15), aczkolwiek czuję się częścią społeczności wyspy i taki projekt - mam nadzieję - zostanie zrozumiany.
Doublet
Arm: 2, Cap: 25.00 oz.
Tak, słyszałem te plotki "nawiedzona farma", też mi coś, właściciele uciekli w popłochu, i nikt nie chce zająć tego lokalu, a takie dobre miejsce, ruchliwe skrzyżowanie miasta! Ja to znam te ich duchy, pewnie chrobot szczurów ich przestraszył, ale że aż tak, że zostawili wszystko? Cóż, dla złodzieja szczur to nie pierwszyzna, więc wszystko rozkradli, ale właściciel bełkotał coś jeszcze o schowku pod deskami, ale widać to nic wartościowego, skoro nie chciał wrócić.
Kartka z prywatnego dziennika mieszkańca prowincji Rookgaard
Spoiler:
Combat Knife
Atk: 8, Def: 2, Cap: 8.70 oz.
Wracając do opuszczonych składów w podziemiach miasta, dość płytko, w południowych kanałach miasta, niedaleko jeziora ścieków, gdzie szczurów nie jest jeszcze tak wiele, też był kiedyś składzik. Był to skład raczej mizerny, zatem i pozostałości nie są rewelacyjne, jednak ludzie mówią o całkiem niezłych, nożach bojowych, takich, jakie noszą przy paskach łucznicy czy bogatsi chłopi. Broń to raczej słaba, aczkolwiek poręczna i łatwa do ukrycia, zatem może komuś się przyda.
Kroniki prowincji Rookgaard, Tom V - fragment
Spoiler:
Dead Adventurer
You see a dead human (Vol:10).
You read: DANGER!
Only experienced adventurers should proceed from here.
Prawdopodobnie podróżnik - taki jak my - który umarł, ponieważ znieważył ostrzeżenie na tabliczce. Pełni funkcję przestrogi dla mniej doświadczonych graczy. Respią się w nim spodnie - Leather Legs.
Spoiler:
Rapier
Atk: 10, Def: 8+1, Cap: 15.00 oz.
Rapiery i szable, mimo lekkości i użyteczności nie przyjęły się na kontynencie. Rycerze od postępu wolą swoje ciężkie miecze, rapiery zaś stały się bronią pospólstwa lub - wręcz przeciwnie - arystokracji, do pojedynkowania. Nikt zatem nie przejął się, gdy składowisko tych eleganckich broni obrastało brudem, kurzem i pajęczynami, całe kanały wyspy Rookgaard zapełniły się szczurami, nie oszczędzając podziemnych magazynów. Można się tam dostać, o ile nie brzydzi się szczurzego pomiotu, który to miejsce uwielbia i chętnie zamieszkuje, ze względu na ciepło. Początkujący wojownik nie musi się wstydzić tej broni, przyda się w jego treningu, a wystarczy przejść paręnaście metrów kanałami znajdującymi się pod rynkiem miasta, aby uzupełnić ekwipunek.
Spoiler:
Amber's Lost Notebook
Cap: 13.00 oz.
Amber dawniej była podróżniczką. Wróciła z Mainlandu na Rookgaard za pomocą tratwy. Zostawiła na niej swój notatnik, ponieważ zaraz po przybyciu rzuciły się na nią pająki, trujące pająki, żuki i wilki. Boi się wrócić po notatnik (ma arachnofobię). Zamierza go odkupić oferując nagrodę.
Źródło: Tibia Wiki + edit
Spoiler:
Ciekawa rozmowa z Amber:
Insane Sweetheart: Minotaurs.
Amber: They are nasty monsters, particularly as they hace distance fighters and mages in their clans. My backpack is handmade from minotaur leather.
Insane Sweetheart: Backpack.
Amber: Sorry, but I don't have time for that right now.
Captain Iglue's Treasure/Orcish Language, część I
Cap: 3.20 oz.
Dom rodziny Torsonów:
- Rzeczywiście, nietypowa, smaczna ryba.
- Mówiłem kochanie? Dalej mi nie wierzysz?
- Przestań, po co by ktoś chował filety rybne w specjalnej, magicznie chłodzonej skrzyni, i zostawił nieumarłe sługi oraz pola trującego gazu po drodze? Musisz mi pokazać to miejsce.
- Bah, a żebyś wiedziała, jutro Cię tam zaprowadzę, mam jeszcze parę run, powinno wystarczyć, jak nie, pójdziesz sama, droga jest banalna, musisz po przekroczeniu dużego mostu iść na północ, aż do małej konstrukcji, a dokładnie tunelu pod nią, potem jeszcze głębiej i...
- Jakbyś nie mógł mnie odprowadzić?
- Racja, jedźmy.
Źródło: Tibia Wiki
Czego dowiedziałem się od Amber o języku Orków? Za darmo przetłumaczyła słowa "tak"-"mok" oraz "nie"-"burp". Za łososia dodała, że "strzały"-"pixo". Niedużo, prawda? Co ciekawe, podróżniczka Amber chwali się, że walczyła z Cyklopami, a nawet Smokami. Więc dlaczego przez długi czas była więźniem zwykłego Ślepego Orka?
Spoiler:
Banana
Cap: 1.80 oz.
Piekarz Willie zawsze chciał mieć coś, czego nie ma jego brat bliźniak Billy. Wiedząc, że na wyspie znajdują się nieliczne bananowce, marzył o zdobyciu jednego z ich rzadkich owoców. Powiesił nawet ogłoszenie w Akademii. Brzmiało ono:
"Ten kto przyniesie mi banan zostanie sowicie wynagrodzony."
Willy
I teraz czeka na swój banan...
Ów ogłoszenia nie znalazłem. Może zostało usunięte, podczas którejś aktualizacji. Tylko po co taka misja, skoro nowi gracze nawet nie będą o niej wiedzieć? Ktoś z was wie może coś o tym ogłoszeniu?
Spoiler:
Small Axe → Pick
Cap: 45.00 oz.
Gobliny używają tej broni (Small Axe) do ucinania kończyn martwym zwierzętom oraz walki. My ludzie używamy jej do ozdoby domów. Legenda głosi że król goblinów miał dwa nadzwyczajnie ostre i wytrzymałe topory. Schował je na gdzieś w jaskiniach. Jeden jest w jego obecnym królestwie na terenie królewskim, a drugi w jego starym królestwie opanowanym przez orków i minotaury.[/i]
Spoiler:
Miejsc ze Small Axe jest 6, gdzie jeden z nich jest jako "Quest". Znacie wszystkie te miejsca : )?

Copper Shield
Def: 19, Cap: 63.00 oz.
Gdy Wyrocznia jeszcze nie istniała, na Kontynent prowadził sekretny tunel. Lecz pewnego dnia przed tunelem pojawił się smok. Ponieważ sprawiał ogromne zagrożenie dla opuszczających wyspę, Seymour wysłał swych najlepszych rycerzy, by go pokonali. Tam w wielkim spalonym tunelu podjęli się walki ze smokiem. Gdy tylko jeden pozostał przy życiu, poświęcił się, przebijając brzuch poczwary i wrzucając tam ognistego robaka. Wtedy smok zadał mu ostateczny cios, lecz i on upadł. Podobno tarcza i hełm wojownika ciągle spoczywają pod ciałem smoka...
Spoiler:
Jakie słyszeliście plotki na temat tego tunelu? Ja kiedyś słyszałem, że pewna grupa wybrała się na taką podróż, a w ów tunelu znajdowały się takie potwory, jak Minotaur Mage.

Bear Room
Arm: 6, Cap: 100.00 oz.
Wszyscy mieszkańcy Rookgaardu trzymali się z dala od podziemi w północnej jego części. Znajdowały się w niej poczynając od trolli, pająki, orkowie, a co najgorsze królowały minotaury. Pewnego dnia pewien poszukiwacz przygód postanowił zbadać ten system jaskiń. Wziął swój najlepszy pancerz, trochę pieniędzy i łuk ze strzałami. Dzielnie przedzierał się przez niezliczone zastępy trolli i innych złych stworzeń, aż w końcu dotarł do miejsca w którym nikogo nie było, przynajmniej tak mu się wydawało. Nagle wyskoczyli orkowie, niedźwiedź i minotaur. Widział że to już koniec, ale spróbował ucieczki. Minotaur był jednak zbyt szybki i znał teren w przeciwieństwie do młodego bohatera. Orkowie zabrali i schowali jego cenne rzeczy, zamknęli je w skrzyniach i w oddzielnym pokoju na klucz. Klucz zakopali, a niedźwiedź broni skarbu do dziś...
Spoiler:
Ja gdzieś przeczytałem (teraz nie mogę znaleźć, niestety), że przedmioty zdobywane w tej misji to sprzęt przeznaczony dla armii minotaurów, która przybyła na Minotaur Hell z Mintwallin. Znacie to?

Dead Rat → 2gp
Ilość: 2 szt., Cap/Ilość: 0.10 oz./gp
Ponury dźwięk dzwonów znowu zabrzmiał przed świątynią. Ludzie w żałobnych strojach stoją w rzędach ze smutnym wyrazem twarzy.
Padła kolejna ofiara, musimy temu zaprzestać - powiedział burmistrz do Seymoura.
Racja już dziś wywieszę ogłoszenie, szczury nie będą psuć reputacji naszego miasta - odpowiedział.
Znakomicie, może ta bezsensowna rzeź wreszcie się skończy.
Ogłoszenie przed biblioteką:
"Z bezpośredniego rozkazu władz prowincji Rookgaard, na mocy prawa wydanego przez króla Tibianusa III, wynika, że odtąd za przysłużenie się społeczeństwu, poprzez odszczurzanie kanałów, wypłacane będą symboliczne sumy. Wystarczy świeżo zabity szczur, aby otrzymać nagrodę!"
Ogłoszenie przed sklepem obok:
"Szczury wydane władzom zostają spalone, ja zaś, mogę z nich wytworzyć, co prawda niskiej jakości, wyroby skórzane, a płacę tyle samo! Nie pozwól, aby marnowała się dobra skóra, wybieraj mądrze!"
Spoiler:
Żadnych takich ogłoszeń nie znalazłem. Ktoś coś wie?

Pozostałość po Pokoju Treningowym
Training Center
Centrum treningowe to zespół pomieszczeń znajdujący się na kiedyś na Rookgaardzie, pod akademią. Można było tam nauczyć się podstaw jak: otwierania drzwi, zabijania potworów, przemieszczaniem się pomiędzy poziomami za pomocą liny itp. Pełniło funkcje obecnego samouczka, jednak rzadko było używane. Pomieszczenie w którym było możliwe podjęcie walki z 4 potworami: robakiem, wilkiem, trollem i pająkiem. Żeby dostać się do pomieszczenia trzeba było mieć klucz 4600, kupowaliśmy go u Seymoura za 5gp który dziś jest rarytasem ponieważ obecnie to pomieszczenie już nie istnieje.
Spoiler:
Usunęli centrum treningowe, a zostawili ogłoszenie? Brawo, CipSoft!

Katana Room
Atk: 16, Def: 12+1, Cap: 31.00 oz.
W odległych wiekach, żył na wyspie Rookgaard pewien wojownik, był odważny i silny. Gdy usłyszał o niezwykłym mieczu, od razu go zapragnął. Po wielu tygodniach wszedł do tajemniczej jaskini. Na jej ścianach znajdowały się starożytne malowidła. Wojownik nie wahał się, postanowił że zobaczy, co jest dalej, nawet jeśli będzie musiał pokonać demona. Gdy ujrzał tajemniczy miecz, zrozumiał że to katana, miecz którego od tylu tygodni zawzięcie poszukiwał. Po dotknięciu rękojeści miecza, rozhuczał się głośny dźwięk. Bohater wyjrzał za siebie. Wtedy zobaczył Orshabaala, jednego z najpotężniejszych demonów i strażnika katany. Po wyczerpującej walce, pokonał demona. Z jego serca rozbuchał ogień, który spalił bohatera. Od tego czasu demony ustawiły straż miecza, jednak z upływem wieków straż przeewoluowała na słabe stwory, a miecz stracił swą magiczną moc i teraz był tylko japońską bronią dostępną wszędzie.
Źródło: Tibia.pl
Scientist wrote:Tibio.pl, czo to za brednie?!
A Rookgaard warrior ventured into a cave, met monsters he couldn't defeat, and his loot can be found at the place of his death.
Źródło: Tibia Wikia
Spoiler:
Odpowiednie ciało było "zasypane szkieletami", więc słodkie dziewczę musiało biegać w jedną i w drugą, narażając swoje zdrowie.
Insane Sweetheart - to Twój szczęśliwy dzień! Gospodarzem pokoju nagród został słodki Rottie the Rotworm, nyan.
Takie tam znienacka.
Takie tam znienacka do kwadratu.
Podsumowanie pojedynku. Dama straciła ~25 mikstur. Czerwony pasek życia ma potworność i dziewczyna. Skończyły się napoje lecznicze. Gotowa do wyjścia. Wystarczy postawić krok na schodach. Rottie poległ! Ale szczęście : ).
Trzeba było jakoś zbić ten okropny 2. poziom.
A jakie wy słyszeliście legendy na temat tej misji?

Katana Room - aktualizacja
Atk: 16, Def: 12+1, Cap: 31.00 oz.
Po znanych wojownikach słuch zaginął. Pewien podróżnik zauważył, że wchodzili do nieznanej mu dotąd dziury we wschodniej części wyspy. Ciał nikt nie odnalazł, więc można przypuszczać, że umarli w podziemiach. Najprawdopodobniej, dlatego tam znajdują się ich groby.
Źródło: Moja głowa
Najbardziej wyróżniające się trupy to: "Small Axe", "Katana", "Viking Helmet" oraz "Key" (4!). Najprawdopodobniej są to zwłoki naszych bohaterów: Urbat Afgars, Kendram Benson, Polgan Bonecrusher, którzy zginęli w trakcie podróży.
Spoiler:
Minotaur na górce pokonany na dystans
HP: 100, EXP: 50
Ów minotaur najprawdopodobniej pełni funkcję latarnika. Świadczy o tym fakt, iż na szczycie rozpalone jest ognisko, mogące wskazywać "byczym" marynarzom drogę do Wyspy Nowicjuszy (patrz: tratwa z minotaurami na południe od Thais). Co ciekawe, Amber przypłynęła na Rookgaard z zupełnie innej strony, potwierdzając tezę, że ta latarnia jest przeznaczona tylko dla minotaurów.
Spoiler:
Pierwszy bloodhit z włóczni i od razu 17...
Miałam trzy zatrute strzały. Nie trafiłem żadną z nich.
Taki tam awansik.
Już pada zapchlony śmierdziel.
No już prawie...
Leży pi*da!
Co Minotaur Mage powiedział naszym dziennikarzom...

Minotaur Mage: "Bitwa z ludźmi w Minotaur Hell! Posiłki z Mintwallin przez teleport! Jestem magiem, więc zamknę się w pokoju, na-na-na-na! O ku**a, zamknąłem drzwi, więc szwagry z Mintwallin nie pomogą w walce! No to wybudujmy port."

Wasp Tower
HP: 35, EXP: 24
Chyba nie ma co się nad tym rozwodzić. Zwykłe siedlisko os. Ale "honey flower" musi być cenny, skoro można go wymienić na najlepsze nogawice na Wyspie.
Spoiler:
Present Box
Vol: 5, Cap: 6.00 oz.
Podobno Seymour potrzebuje pudełka, aby wysłać coś królowi Tibianusowi. Takie informacje znalazłem, ale nie byłem w stanie ich potwierdzić...
Spoiler:
Ktoś wie coś więcej? Dzielić się tu, natychmiast!

Lista "To do":
  • Minotaur Hell Quest
  • Zniknięcie Miecza Furii
  • Zgromadzenie 100 pieces of iron
  • Pokonanie minotaura na górce bez broni
  • Mouldy Cheese
  • Munster
  • Apprentice Sheng
Będę pisał nowe posty i edytował przy okazji pierwszy. Zapraszam wszystkich do wyrażania opinii i dyskusji, a nawet proponowania własnych pomysłow.
Dziękuję.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (95647h)
Fistem na lvl 1 będziesz bił minosa mniej więcej nieskończoność, ale wierzę w Ciebie ;)

Powodzenia na twinku, szalenie mi się podobają te dopiski z kroniki rookgaardu i inne RPGowe smaczki.

Zaśmiałem się też w momencie jak wstawiłeś screena jak znajdujesz combat knife i obok wyrzucona mace ;D
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (95642h)
I o to chodzi, super choc mala sugestia odemnie: Wylacz light hacka, bedzie jeszcze bardziej klimatycznie.
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 11 years ago (95639h)
Prawilna inicjatywa, zaraz zakładam tam postać, żeby podglądać Ciebie w tym co robisz. :D

PS ciężko będzie Ci zrobić to wszystko z 1 lvlem ^^'
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 11 years ago (95637h)
co sie z wami dzieje, że za takie rzeczy sie bierzecie?
ubijając shenga, munstera i rottiego będziesz miec 2-3lvl.
Do you like the post?

Charlatan

Charlatan (User) (1 threads, 34 posts) posted 11 years ago (95636h)
Z samego shenga skacze sie z 1 na 3.
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 11 years ago (95636h)
za shenga masz 150expa, a na 3 lvl musisz mieć 200.
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 853 posts) posted 11 years ago (95635h)
Rapier
Atk: 10, Def: 8+1, Cap: 15.00 oz.
Rapiery i szable, mimo lekkości i użyteczności nie przyjęły się na kontynencie. Rycerze od postępu wolą swoje ciężkie miecze, rapiery zaś stały się bronią pospólstwa lub - wręcz przeciwnie - arystokracji, do pojedynkowania. Nikt zatem nie przejął się, gdy składowisko tych eleganckich broni obrastało brudem, kurzem i pajęczynami, całe kanały wyspy Rookgaard zapełniły się szczurami, nie oszczędzając podziemnych magazynów. Można się tam dostać, o ile nie brzydzi się szczurzego pomiotu, który to miejsce uwielbia i chętnie zamieszkuje, ze względu na ciepło. Początkujący wojownik nie musi się wstydzić tej broni, przyda się w jego treningu, a wystarczy przejść paręnaście metrów kanałami znajdującymi się pod rynkiem miasta, aby uzupełnić ekwipunek.
Spoiler:
Amber's Lost Notebook
Cap: 13.00 oz.
Amber dawniej była podróżniczką. Wróciła z Mainlandu na Rookgaard za pomocą tratwy. Zostawiła na niej swój notatnik, ponieważ zaraz po przybyciu rzuciły się na nią pająki, trujące pająki, żuki i wilki. Boi się wrócić po notatnik (ma arachnofobię). Zamierza go odkupić oferując nagrodę.
Spoiler:
Ciekawa rozmowa z Amber:
Insane Sweetheart: Minotaurs.
Amber: They are nasty monsters, particularly as they hace distance fighters and mages in their clans. My backpack is handmade from minotaur leather.
Insane Sweetheart: Backpack.
Amber: Sorry, but I don't have time for that right now.
Zmiany:
Doświadczenie: 90 → 73
Club Fighting: 10 → 11

Mis Quala wrote: co sie z wami dzieje, że za takie rzeczy sie bierzecie?
ubijając shenga, munstera i rottiego będziesz miec 2-3lvl.
Dupa boli : )? Doskonale o tym wiem, więc celowo umieściłem słowo "wiecznie" w cudzysłowie. Jak się nie podoba, to nie czytaj, jejku.
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (95634h)
Maly blad: Amber dawniej była podróżniczką. Jako jedyna wróciła z mainlandu na Rookgaard.
Straznicy, Obi i Cipfriend tez sa z maina, maja emeryture na rooku(straznicy na 100%).
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 11 years ago (95634h)
Scientist - to było w formie żartu, no ale widzę, że jak już nie użyjesz żadnej emotki to niestety się nie zorientujesz.
Do you like the post?

Charlatan

Charlatan (User) (1 threads, 34 posts) posted 11 years ago (95633h)
Mis Quala wrote: za shenga masz 150expa, a na 3 lvl musisz mieć 200.
Aaa, racja. Chociaz z premką jest 225.
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 853 posts) posted 11 years ago (95632h)
Mis Quala wrote: Scientist - to było w formie żartu, no ale widzę, że jak już nie użyjesz żadnej emotki to niestety się nie zorientujesz.
Emotikony służą właśnie wyrażaniu emocji. Nie dopatrzyłem się tutaj żartu, wybacz. Skoro tak - zwracam honor ; ).
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 853 posts) posted 11 years ago (95627h)
Captain Iglue's Treasure/Orcish Language, część I
Cap: 3.20 oz.
Dom rodziny Torsonów:
- Rzeczywiście, nietypowa, smaczna ryba.
- Mówiłem kochanie? Dalej mi nie wierzysz?
- Przestań, po co by ktoś chował filety rybne w specjalnej, magicznie chłodzonej skrzyni, i zostawił nieumarłe sługi oraz pola trującego gazu po drodze? Musisz mi pokazać to miejsce.
- Bah, a żebyś wiedziała, jutro Cię tam zaprowadzę, mam jeszcze parę run, powinno wystarczyć, jak nie, pójdziesz sama, droga jest banalna, musisz po przekroczeniu dużego mostu iść na północ, aż do małej konstrukcji, a dokładnie tunelu pod nią, potem jeszcze głębiej i...
- Jakbyś nie mógł mnie odprowadzić?
- Racja, jedźmy.
Czego dowiedziałem się od Amber o języku Orków? Za darmo przetłumaczyła słowa "tak"-"mok" oraz "nie"-"burp". Za łososia dodała, że "strzały"-"pixo". Niedużo, prawda? Co ciekawe, podróżniczka Amber chwali się, że walczyła z Cyklopami, a nawet Smokami. Więc dlaczego przez długi czas była więźniem zwykłego Ślepego Orka?
Spoiler:
Banana
Cap: 1.80 oz.
Piekarz Willie zawsze chciał mieć coś, czego nie ma jego brat bliźniak Billy. Wiedząc, że na wyspie znajdują się nieliczne bananowce, marzył o zdobyciu jednego z ich rzadkich owoców. Powiesił nawet ogłoszenie w Akademii. Brzmiało ono:
"Ten kto przyniesie mi banan zostanie sowicie wynagrodzony."
Willy
I teraz czeka na swój banan...
Ów ogłoszenia nie znalazłem. Może zostało usunięte, podczas którejś aktualizacji. Tylko po co taka misja, skoro nowi gracze nawet nie będą o niej wiedzieć? Ktoś z was wie może coś o tym ogłoszeniu?
Spoiler:
Zmiany:
Wooden Shield → Brass Shield
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (95618h)
No niestety tez ogloszenia nie znalazlem, pewnie je wycofali bo teraz te sama tarcze dostajesz z RGQ ;/
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 853 posts) posted 11 years ago (95606h)
Small Axe → Pick
Cap: 45.00 oz.
Gobliny używają tej broni (Small Axe) do ucinania kończyn martwym zwierzętom oraz walki. My ludzie używamy jej do ozdoby domów. Legenda głosi że król goblinów miał dwa nadzwyczajnie ostre i wytrzymałe topory. Schował je na gdzieś w jaskiniach. Jeden jest w jego obecnym królestwie na terenie królewskim, a drugi w jego starym królestwie opanowanym przez orków i minotaury.
Spoiler:
Miejsc ze Small Axe jest 6, gdzie jeden z nich jest jako "Quest". Znacie wszystkie te miejsca : )?

Zmiany:
Brak → Leather Boots
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 45 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.