You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
44
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 11 years ago (100527h)
Interesujące. Uwielbiam zdjęcia z opisami. Muszę ci oddać, że według mnie jesteś drugą po Kańku osobą, która potrafi zbudować klimat podczas gry i przekazać go na zdjęciach. Fajnie, że korzystasz z mniejszej ilości światła, bo to daje świetny efekt. Trzymam kciuki za ten projekt i życzę duuużo wytrwałości.
Do you like the post?

Trathos

Trathos (User) (2 threads, 475 posts) posted 11 years ago (100526h)
Schował je na gdzieś w jaskiniach.
Błąd ? :D
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1500 posts) posted 11 years ago (100526h)
Scientist wrote:
Miejsc ze Small Axe jest 6, gdzie jeden z nich jest jako "Quest". Znacie wszystkie te miejsca : )?
1. Orc Hell
2. nad mino hell
3. Grób na respie teleskora (PACC)

Pozostałe 3 nie są mi znane ;)
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 11 years ago (100526h)
4. na skałce na 2 skeletach (pacc) ?
5. na skałce na trollach (pacc) ?

więcej nie wiem
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (33 threads, 1991 posts) posted 11 years ago (100526h)
6. Rot hell (facc) w martwym ciele ;]
Do you like the post?

Trecy

Trecy (User) (0 threads, 23 posts) posted 11 years ago (100525h)
jeszcze jest na respie minotaura na troll cave
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 859 posts) posted 11 years ago (100452h)
Copper Shield
Def: 19, Cap: 63.00 oz.
Gdy Wyrocznia jeszcze nie istniała, na Kontynent prowadził sekretny tunel. Lecz pewnego dnia przed tunelem pojawił się smok. Ponieważ sprawiał ogromne zagrożenie dla opuszczających wyspę, Seymour wysłał swych najlepszych rycerzy, by go pokonali. Tam w wielkim spalonym tunelu podjęli się walki ze smokiem. Gdy tylko jeden pozostał przy życiu, poświęcił się, przebijając brzuch poczwary i wrzucając tam ognistego robaka. Wtedy smok zadał mu ostateczny cios, lecz i on upadł. Podobno tarcza i hełm wojownika ciągle spoczywają pod ciałem smoka...
Źródło: Tibia Wiki
Spoiler:
Jakie słyszeliście plotki na temat tego tunelu? Ja kiedyś słyszałem, że pewna grupa wybrała się na taką podróż, a w ów tunelu znajdowały się takie potwory, jak Minotaur Mage.

Zmiany:
Brass Helmet → Legion Helmet
Brass Shield → Copper Shield
Mace → Bone Club

P.S. Co to jest ognisty robak?
Do you like the post?

Trathos

Trathos (User) (2 threads, 475 posts) posted 11 years ago (100440h)
Ognisty robak to może być dżdżownica, czyli rotworm hehe albo robaczek świętojanski bo im się dupy świecą więc mogą być jako ogniste ;) :P
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1500 posts) posted 11 years ago (100439h)
Na Maine jest fire bug item
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 859 posts) posted 11 years ago (100433h)
Bear Room
Arm: 6, Cap: 100.00 oz.
Wszyscy mieszkańcy Rookgaardu trzymali się z dala od podziemi w północnej jego części. Znajdowały się w niej poczynając od trolli, pająki, orkowie, a co najgorsze królowały minotaury. Pewnego dnia pewien poszukiwacz przygód postanowił zbadać ten system jaskiń. Wziął swój najlepszy pancerz, trochę pieniędzy i łuk ze strzałami. Dzielnie przedzierał się przez niezliczone zastępy trolli i innych złych stworzeń, aż w końcu dotarł do miejsca w którym nikogo nie było, przynajmniej tak mu się wydawało. Nagle wyskoczyli orkowie, niedźwiedź i minotaur. Widział że to już koniec, ale spróbował ucieczki. Minotaur był jednak zbyt szybki i znał teren w przeciwieństwie do młodego bohatera. Orkowie zabrali i schowali jego cenne rzeczy, zamknęli je w skrzyniach i w oddzielnym pokoju na klucz. Klucz zakopali, a niedźwiedź broni skarbu do dziś...
Źródło: Tibia Wiki
Spoiler:
Ja gdzieś przeczytałem (teraz nie mogę znaleźć, niestety), że przedmioty zdobywane w tej misji to sprzęt przeznaczony dla armii minotaurów, która przybyła na Minotaur Hell z Mintwallin. Znacie to?
Do you like the post?

Zoxks

Zoxks (User) (14 threads, 288 posts) posted 11 years ago (100433h)
P.s Kto robi za twojego ochroniaża.

Muszę Ciebie pochwalić , bo naprawdę można się wielu ciekawych rzeczy dowiedzieć z zródeł które podajesz, nigdy wczesniej nie czytałem informacji o histori danego przedmiotu...
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (100433h)
Tak te przedmioty schowane w BRQ to dla minosow na najazd, w jednej z ksiazek masz spis itemow.
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 11 years ago (100430h)
eh, na drugim screenie Przedwiecznego ledwo widać. :/

I właśnie sobie przypomniałem, że to jest w książkach w BRQ. Tylko po orkijskiemu. :D
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 859 posts) posted 11 years ago (100430h)
W takim razie ich tłumaczenie umieszczę w Orcish Language, part II. Dzięki za komentarze ; ).
Do you like the post?

Trathos

Trathos (User) (2 threads, 475 posts) posted 11 years ago (100417h)
Jak poszukasz na T.pl to znajdziesz wszystko na temat tych 3 książek co tam pisze co są obok BRQ, Lesio Obwiesio wszystko tam o nich napisał, w końcu to o wpadł na to że orckowie potrafią liczyć tylko do 5 :D
Do you like the post?
Showing 16 to 30 of 45 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.